Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța, victorie mare cu ALCL TT Grand-Quevilly Andrei Talpeș - „Constanța a respirat, din nou, tenis de masă la un nivel spectacol!“

ro

01 Feb, 2024 10:38 845 Marime text
 
Echipa feminină de tenis de masă CSM Constanța a realizat o victorie de senzație în sferturile de finală ale întrecerii continentale inter-cluburi ETTU Europe Cup Women.
 
La prima participare într-o competiție europeană de senioare, fetele de pe litoral au dispus cu 3-2 pe teren propriu de ALCL TT Grand-Quevilly, o echipă franceză venită din Liga Campionilor.
 
Meciul a fost un maraton nebun de trei ore, în care CSM Constanța a condus cu 2-0!
 
Meciurile au fost:
  1. Elena Zaharia - Isà Cok 3-1
  2. Alina Mușat - Li Samson 3-1
  3. Bianca Mei-Roșu - Anais Salpin 0-3
  4. Elena Zaharia - Li Samson 2-3
  5. Alina Mușat - Isà Cok 3-2  
Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța, a subliniat însemnătatea succesului echipei de pe litoral.
 

CSM Constanța face surprize în tenisul de masă. Însă surprizele sunt pentru cei care sunt departe de sălile de antrenament, de fetele în care ne-am pus toate speranțele, de oamenii din jurul echipei, staff și cei din club.
 
Pentru noi nu este o surpriză, știm că trei sferturi din zi sportivii le petrec în fața fileului sau în sala de forță, știm pentru că suntem alături de ei și îi susținem cât de mult putem. Tenisul de masă a adus printre primele medalii pentru CSM Constanța, tot secția Tenis de Masă a dat și Sportivul Anului 2023, Elena Zaharia, iar acum, după ani de zile, CSM Constanța a readus tenisul de masă european din nou la Constanța, și a obținut o victorie senzațională după o întâlnire thriller în care Alina Mușat a pecetluit soarta turului din sferturile ETTU Europe Cup Women cu Grand-Quevilly ALCL. A făcut-o cum nu se poate mai bine, cu adversari de calibru veniți din Liga Campionilor, cu toții am simțit că nu suntem mai prejos decât alte jucătoare de top din tenisul de masă european. Așa ne-au făcut să ne simțim!
 
Ne-am propus să fim cât putem de competitivi, suntem în faza de construcție, suntem un club tânăr însă avem niște sportivi talentați de la care copiii pot prinde scânteia acestui sport senzațional. Am trăit, cu sute de oameni, momente sublime, unice, am avut emoții mari care s-au terminat cu bucurie. Pentru sportivii noștri această emoție este în fiecare zi, când intră la fileu, fie că-i pentru antrenament sau meciuri oficiale. Este în fiecare zi, fie că se simt odihniți sau fie că vin după un drum de Campionat European, au o zi liberă și apoi joacă în ETTU Europe Cup Women.
 
De acolo vine foamea lor de peformanță! Nu știu să spună “nu mai pot” sau ‘”am obosit”. De acolo am primit, noi, toți, bucuria! Constanța a respirat din nou, tenis de masă la un nivel spectacol! Să fim acolo, toți împreună, să ducem emoția mai departe! Felicitări fetelor, staff-ului, întregii echipe, oamenilor din clubul CSM Constanța, celor de la LPS “Nicolae Rotaru” și iubitorilor tenisului de masă care sunt alături de ele! Au meritat asta, au meritat așa atmosferă, au meritat așa parcurs care sperăm să fie cât mai lung! Hai, Constanța!, a menționat Andrei Talpeș.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Tenis de Masă)

Citește și:

 
Tenis de masă
„Maraton nebun!“. CSM Constanța a produs surpriza și a învins ALCL TT Grand-Quevilly în ETTU Europe Cup Women (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii