Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța triatlon Carol Popa, în top 10 la Cupa Europeană de Juniori. La alergare, a avut al doilea timp din concurs (GALERIE FOTO)

ro

10 Sep, 2023 17:00 1210 Marime text
  • Sportivul antrenat de Cristi Doicescu a fost devansat la Cupa Europeană Zagreb 2023 doar de concurenți mai mari de vârstă.
 
Un nou rezultat deosebit pe plan international pentru Carol Popa, component al secției de triatlon de la CSM Constanța, care  a încheiat în Top 10 finala probei de Sprint la Cupa Europeană de Triatlon Juniori, desfășurată la Zagreb, în Croația.
 
Născut în 2006, sportivul de pe litoral s-a clasat pe locul nouă, fiind devansat doar de concurenți mai mari de vârstă, toți născuți în 2004. Carol a mers excelent în ultima probă, la cei 5 kilometri de alergare, unde a înregistrat al doilea timp din concurs. Celălalt sportiv al CSM Constanța prezent la Zagreb, Raul Petre (născut tot 2006), a încheiat finala pe locul 33, deși a ieșit al optulea din apă după primii 750 metri de înot. Raul a tras tare și la bicicletă, dar a pierdut multe poziții la alergare.
 
„La doar 17 ani, cei doi triatloniști antrenați de Cristi Doicescu bifează încă o competiție de top și acumulează experiență importantă la nivel internațional. Detaliile fac diferența la acest nivel, însă progresul înregistrat de sportivii noștri în acest an este evident“, este mesajul CSM Constanța.
 
La competiția din Croația au participat și doi triatloniști de la Politehnica Cluj, Cătălin Sviderski (locul 36), și Mihai Daniel Safca (locul 66).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Triatlon)
 
Citește și:
 
Triatloniști din Constanța, medalie de argint cu România la Cupa Europeană (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii