Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triatloniști din Constanța, medalie de argint cu România la Cupa Europeană (GALERIE FOTO)

ro

22 Aug, 2023 09:47 1150 Marime text
 
Cupa Europeană de juniori la triatlon, de la Chișinău, le-a adus un rezultat deosebit sportivilor constănțeni, în proba de ștafetă mixtă, sportivii de pe litoral cucerind medalia de argint în proba de ștafetă mixtă (probă olimpică).
 
Din echipa de patru a României I au făcut parte, de la Constanța, Carol Popa și Raul Petre (CSM Constanța; antrenor, Cristian Doicescu) și Amalia Singuran (Trident Triathlon Team Constanța; antrenor, Gabriel Constantinescu). A patra component a fost Raluca Vîlcu (Olimpia București).   
 
Proba a fost câștigată de Estonia I.
 

Sportivii CSM Constanța au avut evoluții foarte bune și la Juniori Individual (înot 400m, ciclism 10,2km, alergare 2,55km), reușind cele mai bune clasări dintre triatloniștii români, locul 4 – Carol Popa și locul 5 – Raul Petre.
 
Pentru Carol, care nu și-a revenit complet după episodul din Turcia, de la etapa precedentă, a fost, totuși, un timp sub posibilitățile sale. Antrenorul Cristi Doicescu speră să se refacă și să ajungă din nou la nivelul său optim, în perioada următoare.
 
Clasări bune pentru ceilalți sportivi de la CSM Constanța, născuți 2008, Gabriel Mihăilescu (locul 15), Paul Galoiu (18) și David Jipescu (21).
 
Felicitări, tuturor! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.
 

 
Amalia Singuran a ocupat și ea un loc foarte bun la individual, cinci, în timp ce Alexandra Sophie Iofciu (Trident Triathlon Team) s-a clasat pe poziția a 12-a.  
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Triatlon)
 
Citește și:

 
Triatloniștii din Constanța, un nou rezultat important pentru România
 
Trident Triathlon Team Constanța
Amalia Singuran și Sophie Iofciu, evoluții deosebite la Cupa Europeană
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii