Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța natație După Brigitta Vass (de trei ori), a stabilit record național și Patrick Sebastian Dinu (GALERIE FOTO)

ro

11 Nov, 2023 09:53 990 Marime text
 
 
Întrecerile Campionatului Național de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, tineret și juniori au continuat în Complexul Sportiv de Natație Otopeni, la fel și seria medaliilor pentru înotătorii de la CSM Constanța!
.
La 50m bras, Patrick Sebastian Dinu a stabilit un nou record național și a luat aurul la tineret și argintul la seniori.
 
În proba de 100m spate, același Patrick Sebastian Dinu și-a adjudecat titlul național la tineret și bronzul la seniori, iar Tudor Iordache a fost al doilea la juniori.
 
La 200m spate, Maria Popa a câștigat bronzul la juniori, iar în proba de 200m spate, Mihai Gergely a ocupat locul al 3-lea la seniori, iar Eric Ștefan Andrieș a devenit campion la juniori și a luat bronzul la tineret.
 
Brigitta Vass a fost din nou la înălțime și la fel ca în prima zi a stabilit un nou record național la 100m bras, devenind campioană națională la seniori și tineret, iar Tamara Lospa în aceeași probă și-a adjudecat aurul la juniori și argintul la seniori și tineret.
 
La 400m mixt, Eric Ștefan Andrieș s-a clasat pe poziția a 3-a la juniori.
 
Ștafeta de 4 x 50m liber combinat a devenit campioană națională la seniori în componența: Mihai Gergely, Patrick Sebastian Dinu, Eva Paraschiv și Ana Pascu.
 
Tot ștafeta de 4 x 50m liber combinat a obținut aurul la juniori și argintul la tineret în componența: Eric Ștefan Andrieș, Matei Trenchea, Maria Popa și Maria Maxim.
 

Felicitări întregii echipe CSM Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța înot)
 
Citește și:

 
CSM Constanța natație
Brigitta Vass, medalii de aur și recorduri naționale stabilite! Cine a mai urcat pe podium (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii