Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța natație Brigitta Vass, medalii de aur și recorduri naționale stabilite! Cine a mai urcat pe podium (GALERIE FOTO)

ro

10 Nov, 2023 16:22 1206 Marime text
 
 
Întrecerile Campionatului Național de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, tineret și juniori sunt în desfășurare la Complexul Sportiv de Natație Otopeni.
 
Tinerii dar talentații înotători de la CSM Constanța au avut evoluții remarcabile în prima zi de concurs, reușind să câștige numeroase medalii.
 
În proba de 50m bras, Brigitta Vass a terminat pe primul loc la tineret și seniori, stabilind și un nou record național, iar Maria Argeșeanu a câștigat bronzul la tineret și seniori.
 
La 50m fluture, Eric Ștefan Andrieș nu le-a lăsat nicio șansă adversarilor și a devenit campion național de juniori.
 
Tudor Iordache s-a clasat al doilea la 200m spate, tineret și juniori, iar la 100m liber, Patrick Sebastian Dinu a ocupat prima treaptă a podiumului la tineret și seniori, în timp ce, Eric Ștefan Andrieș a fost primul la juniori.
 
În proba de 200m mixt, Brigitta Vass a terminat prima la seniori și tineret cu un nou record național, Tamara Lospa a luat argintul la juniori și bronzul la tineret, iar Mariei Popa i-a revenit bronzul la juniori.

Ștafeta de 4 X 50m liber feminin formată din Paula Boleacu, Brigitta Vass, Anca Bescheret și Eva Paraschiv și-a adjudecat bronzul la seniori și argintul la tineret.
 
Nici ștafeta de 4 X 50m liber a băieților nu s-a lăsat mai prejos, câștigând aurul la seniori și tineret, în componența Eric Ștefan Andrieș, Matei Trenchea, Andreas Niculaie și Patrick Sebastian Dinu.
 
De remarcat, că sportivii Patrick Sebastian Dinu și Mihai Gergely au realizat baremul de participare la Campionatele Europene de seniori în bazin scurt programate luna viitoare la Otopeni.
 

O primă zi excelentă, felicitări întregii echipe CSM Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța natație)
 
Citește și:

 
Sportivii de la CSM Constanța, bilanț remarcabil la Cupa României la Natație pentru Seniori, Tineret și Juniori, unde au câștigat 30 de medalii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii