Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Juniorii 3 de la CSM Constanța s-au calificat în Grupa Principală „Speranță“ 1. Victorie în meciul decisiv cu LPS Brăila (GALERIE FOTO)

ro

27 Feb, 2024 17:00 783 Marime text

 
  • CSM Constanța a făcut spectacol în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, după ce a revenit de la -5 la pauză și de la 29-32 la 34-32, în ultimele 10 minute ale meciului!
 
Handbaliștii juniori 3 de la CSM Constanța au susținut ultimul meci din retur, în etapa a 14-a din Campionatul Național - Seria C, echipa antrenată de Denis Ali jucând pe teren propriu cu LPS Brăila.
 
Gazdele s-au impus, scor 36-35 (13-18), și au încheiat cu șase victorii prima fază a întrecerii, mergând mai departe în Grupa Principală „Speranță“ 1! Constănțenii au făcut spectacol în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, după ce au revenit de la -5 la pauză și de la 29-32 la 34-32, în ultimele 10 minute ale meciului!
 
Pentru formația de pe litoral au evoluat: Dragomir, Ciotir - Mutu (11 goluri), Rayan Ali (10), Nancu (8), Guiu (3), Boeru (2), Nicolae (1), Cazan (1), Moroșanu, Ilie, Panaitescu, Ichim, Murtaza, Vefa și Sapariuc.
  
„Băieții noștri au gestionat mai bine finalul și au câștigat meciul decisiv împotriva contracandidaților la locul 5 în Seria C geografică. Un loc care le-a asigurat calificarea în faza următoare a campionatului. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.   
 
CSM Constanța va evolua în Grupa Principală „Speranță“ 1 alături de LPS Piatra Neamț, LPS Iași, CSȘ Călărași, CSO Negrești Vaslui și CSM Adjud, în perioada martie - aprilie 2024, meciuri tur - retur. Duminică, 3 Martie, echipa constănțeană va debuta, în deplasare, cu LPS Piatra Neamț.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:
 
Victorii pe linie pentru echipele de handbal de la CSM Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii