Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța contra Fraikin BM Granollers, finalista EHF European League! Meci de zile mari, duminică, 27 august, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“

ro

24 Aug, 2023 17:00 1721 Marime text
 
 
  • După ce a înregistrat numai victorii în perioada de pregătire, CSM Constanța a susținut, înaintea meciului cu echipa spaniolă, și trei partide oficiale.
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța demarează duminică, 27 august 2023, campania europeană din noul sezon. „Delfinii“ încep, din preliminarii, evoluțiile din EHF European League, iar primul adversar este unul de top.
 
Tragerea la sorți de la Viena i-a rezervat medaliatei cu bronz din ediția trecută a Ligii Naționale, ca oponent, Fraikin BM Granollers, din Spania, finalistă în sezonul precedent al competiției! Turul dublei manse se joacă la Constanța, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, de la ora 18.00. Fraikin BM Granollers are zece titluri de campioană a Spaniei în palmares, iar în sezonul trecut s-a clasat pe locul al treilea în Liga Asobal, jucând finala EHF European League. 
 
„Dintre echipele posibile pe care Constanța le putea întâlni, sorții au făcut ca echipa de la malul mării să dea piept cu finalista din sezonul precedent și una dintre cele mai puternice adversare posibile. CSM Constanța avea în față echipe foarte puternice pe care le putea întâlni și niciun adversar nu putea fi catalogat ca fiind accesibil. Turul preliminar european va aduce la Constanța, în preliminariile EHF European League, pe Fraikin BM Granollers, într-un meci în care cu siguranță spectacolul handbalistic nu se va lăsa așteptat. Dublu câștigătoare EHF Cup, Granollers și-au trecut în palmares trofeul competiției în două sezoane consecutive, 1994/1995 și 1995/1996“, este mesajul CSM Constanța.
 
După ce a înregistrat numai victorii în perioada de pregătire, clubul de pe litoral a susținut apoi și trei meciuri oficiale, două în Supercupa României, în care s-a clasat pe locul doi (după o finală de nivel înalt cu Dinamo, campioana României) și unul în Liga Națională (succes în deplasare cu nou promovata CSM Sighișoara). Formația de pe litoral este pregătită să-i dea o replica puternică și Fraikin BM Granollers. „Ne pregătim pentru meciul cu Granollers, acela e obiectivul nostru principal, dar și în campionat ne dorim să ne îndeplinim un vis, acela de a termina pe locul întâi“, a declarat Andrei Drăgan, coordonatorul CSM Constanța, desemnat MVP al finalei din Supercupă.  
 
„Pentru mine, cel mai important este să reușim rezultate deosebite în Europa. Acesta e visul meu. Eu vreau mult. Generația mea s-a bătut de la egal la egal cu marile formații europene, de ce să nu reușim și cu actuala echipă? Le mulțumim suporterilor veniți la București, la Supercupă, pentru noi și celor care ne-au susținut de acasă. Vă promitem că vom rămâne la fel pe tot parcursul sezonului și nu are cum să fie altfel decât bine. Hai, Constanța“, a spus și George Buricea, antrenorul principal al CSM Constanța.

Spectatorii beneficiază de intrare liberă la meci.

„Învingători cu 25-24 la Sighișoara, miercuri, în prima etapă din Liga Zimbrilor, handbaliștii CSM Constanța au intrat deja în febra marelui meci cu spaniolii de la Fraikin BM Granollers, din turul preliminar al EHF European League - manșa I. Echipa noastră mizează pe tribune pline, la prima apariție pe teren propriu din noul sezon. Cu susținerea fanilor, băieții lui George Buricea speră să ia o primă opțiune pentru calificarea în grupele competiției! Duminică, 27 August, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor! Intrarea la meci este liberă!“, anunță CSM Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:
 
CSM Constanța. Andrei Drăgan, MVP în finala Supercupei
„Am oferit un spectacol în teren, ceea ce e foarte important pentru noi“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii