Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța. Andrei Drăgan, MVP în finala Supercupei „Am oferit un spectacol în teren, ceea ce e foarte important pentru noi“

ro

22 Aug, 2023 18:00 1021 Marime text
 

 
  • Clasată pe locul trei în campionat în sezonul trecut, CSM Constanța debutează în noua ediție a Ligii Naționale miercuri, 23 august 2023, în deplasare cu nou promovata CSM Sighișoara.
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a jucat foarte bine în finala mare a Supercupei României, contra campioanei Dinamo București, însă victoria și trofeul au mers către formația din capitală, după un meci echilibrat.
 
Cel mai bun jucător al finalei a fost declarat Andrei Drăgan, coordonatorul CSM Constanța, care a avut un meci solid, fiind marcator a patru goluri și oferind o serie de pase decisive.
 
„A fost un meci foarte greu și un turneu la fel de dificil, pentru că toate echipele sunt foarte bine pregătite. Ne-am dorit foarte mult să jucăm cu Dinamo pentru trofeu. Din păcate, nu am și câștigat, dar am oferit un spectacol în teren, ceea ce e foarte important pentru noi. Suporterii ne-au ajutat mult, sunt mereu alături de noi, sunt ca și familia noastră. Ne bucurăm că sunt cu echipa peste tot, e o onoare pentru noi. E clar că le pasă. În finala mare, am fost foarte bine pregătiți, antrenorul nostru a pregătit meciul în cele mai mici detalii. Față de meciul de Cupă, când am câștigat, de data aceasta am simțit-o pe Dinamo mai puternică, s-a întărit. A fost greu cu căldura din sală, am simțit totul mai greu, dar e bine că nimeni nu s-a accidentat și toți am dat un randament bun. Ne pregătim pentru meciul cu Granollers, acela e obiectivul nostru principal, dar și în campionat ne dorim să ne îndeplinim un vis, acela de a termina pe locul întâi“, a declarat Andrei Drăgan.
 
Clasată pe locul trei în campionat în sezonul trecut, CSM Constanța debutează în noua ediție a Ligii Naționale miercuri, 23 august 2023, în deplasare cu nou promovata CSM Sighișoara, care e pregătită de fostul mare handbalist copnstănțean Marius Stavrositu. Partida este găzduită de Sala „Radu Voina“ din Sighișoara, de la ora 18.00. Apoi, duminică, 27 august 2023, CSM Constanța primește vizita echipei spaniole Fraikin BM Granollers, în premilinariile competiției europene EHF European League. Meciul se joacă de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța. Fraikin BM Granollers a fost finalistă în sezonul precedent al competiției!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:
 
Handbal
CSM Constanța, medalie de argint în Supercupa României. De la egal la egal contra campioanei! (GALERIE FOTO)

 
CSM Constanța
George Buricea, întâlnire emoționantă la festivitatea de premiere cu fiica lui, Sara Buricea, voleibalistă la Dinamo (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii