Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Baschet Final de an pentru juniorii Under-14 și junioarele Under-16. Locuri fruntașe în clasament

ro

15 Dec, 2023 10:16 893 Marime text
 
Baschetbaliștii juniori Under-14 de la CSM Constanța încheie anul cu patru victorii în șase partide disputate în Campionatul Național U-14.
 
Antrenați de Bogdan Ivanovici și Ramona Pop, băieții de pe litoral s-au impus cu Zeiden Hoops Brașov (55-49) și au cedat cu Stomart Iași (52-57), în al doilea turneu al Campionatului Național, organizat la Constanța, în sala de la Complexul „Tomis“.
 
În Grupa a 5-a, CSM Constanța este clasată pe locul doi, cu trei puncte.
 
Fetele de la echipa Under-16 au încheiat cu o victorie în două meciuri ultimul turneu al anului în Campionatul Național Feminin U-16.
 
Cu Alina Șerban pe banca tehnică, fetele s-au impus în primul meci al turneului de la București, cu Raptors Berceni, scor 55-51, și au cedat cu Olimpia București, scor 48-66.
 
Junioarele U16 au un bilanț de țapte victorii în 11 partide disputate până acum, iar următoarele meciuri sunt programate în a doua săptămână a lunii ianuarie 2024.
 
Tineterele baschetbaliste ale CSM Constanța vor juca în Grupa I, Grupa Valorica A, în care, după cinci meciuri disputate în Faza II-a a Campionatului Național, ocupă locul patru, cu trei victorii în cinci partide, având opt puncte acumulate.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:


Baschet
Echipe de juniori de la CSM Constanța, pe primul loc în clasamente naționale (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii