Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța baschet Echipa Under-16, succes categoric cu Fly OC Constanța (GALERIE FOTO)

ro

29 Mar, 2024 09:54 543 Marime text
 
 
 
Echipa masculină Under-16 de baschet a CSM Constanța a obținut o victorie categorică în cea mai recentă etapă a Campionatului Național.
 
În Sala Complexului Sportiv Tomis din strada Flămânda, CSM Constanța U-16 s-a impus cu Fly OC Constanța, scor 67-29, la capătul unui meci în care a dominat permanent ostilitățile.
 

Desfășurat într-o atmosferă deosebită, meciul le-a adus învingătorilor puncte importante pentru a se menține în topul Grupei I-GVA

 
CSM Constanța se află pe locul 2, cu 6 victorii în 8 meciuri disputate, având 14 puncte acumulate.
 
În următoarea etapă, la începutul lunii aprilie, CSM Constanța va juca pe terenul celor de la Rising Stars Popești Leordeni, echipă care în 2024 nu a pierdut decât cu CSM Constanța, în luna ianuarie, de atunci având numai victorii în grupă.
 
Rising Stars Popești Leordeni este pe prima poziție în serie, cu 7 victorii în 8 meciuri și 15 puncte, iar, dacă echipa de pe litoral se va impune în deplasare, în următoarea etapă, va trece pe locul I al grupei.
 

Așadar, se anunță un meci incendiar în următoarea rundă, una care poate schimba liderul! Hai, Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
CSM Constanța baschet
Echipa Under-14, calificare la turneul semifinal B (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii