Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța baschet Echipa feminină Under-16 s-a calificat la turneul final

ro

03 Apr, 2024 10:20 566 Marime text
 
 
Cu o victorie în ultimele două meciuri disputate, echipa feminină de baschet Under-16 de la CSM Constanța, antrenată de Alina Șerban, și-a asigurat prezența între primele opt echipe ale României și se pregătețte de Turneul Final.
 
Echipa de pe litoral a cedat în primul meci cu Dan Dacian, disputat în Sala CN Iulia Hașdeu din București, scor 34-58 și și-a asigurat victoria cu Smart Basketball Cluj-Napoca, la distanță de o singură posesie, scor 51-48.
 
Cu o etapă înainte de încheierea Fazei a III-a a Campionatului Național, CSM Constanța și-a asigurat biletele pentru turneul final și mai are de disputat un singur meci, cu CSS Sibiu, echipă aflată pe ultimul loc în Grupa F.
 
CSM Constanța va încheia Grupa F între primele patru echipe.
 

Coach Alina Șerban va puncta un nou turneul final la nivel juvenil feminin. Antrenoarea Constanței nu a lipsit de la turnee finale feminine în niciun an la CSM Constanța, cu categoriile de vârstă pe care le-a antrenat, anul trecut fiind prezentă cu două echipe în turneele finale, U15 Feminin și U16 Feminin, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:


CSM Constanța baschet
Echipa Under-14, calificare la turneul semifinal B (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii