Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța baschet Dan Fleșeriu - „A fost abia al doilea joc pe care îl disputăm în formulă completă, din pricina accidentărilor“

ro

07 Jan, 2024 17:00 875 Marime text
 
 
 

 
  • În ultima partidă din grupa B, CSM Constanța va întâlni pe teren propriu, pe 13 ianuarie 2023, FC Argeș Pitești. 
 
În penultimul meci din prima fază a Ligii Naționale de baschet, grupa B, echipa masculină CSM Constanța a realizat o victorie în deplasare cu SCM U Craiova, scor 91-71 (24-11, 25-17, 20-24, 22-19), succesul fiind unul însemnat în economia grupei, în ce privește calificarea în primele cinci formații. 
 
După această victorie, CSM Constanța se află pe locul trei în serie, cu un bilanț pozitiv, opt victorii în 15 partide disputate, și 23 de puncte, iar în ultima partidă din grupa B, echipa de pe litoral va întâlni pe teren propriu, pe 13 ianuarie 2023, FC Argeș Pitești. 
 
„Cred că acum suntem matematic calificați. Noi mai avem un meci, iar Craiova (n.r. aflată pe locul șapte, cu 18 puncte) - trei. Chiar dacă noi pierdem partida, iar echipa din Bănie se impune în toate, la egalitate noi vom avea avantajul scorului de acum. Mă bucur foarte mult că am reușit să facem o apărare agresivă, asta ne-am propus și în meciul de la Constanța. Acolo însă Craiova ne-a dominat în toate sferturile, la fel cum am reușit noi acum. Îmi doream o victorie, mă aștept de la începutul sezonului la această atitudine de echipă și este pentru prima dată în care, într-adevăr, am arătat ca o echipă, drept pentru care îi felicit pe băieți. De asemenea, îi felicit pe cei de la Craiova că nu au renunțat până în ultimele minute, au încercat să facă maximum posibil. Alcătuiesc o echipă foarte bună, dar, din păcate, au început prost campionatul, ceea ce îi afectează“, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSM Constanța. 
 
„Obiectivele noastre sunt înalte“
 
Tehnicianul echipei de la malul mării a subliniat că CSM Constanța a avut probleme cu accidentările până acum, iar la Craiova a fost abia al doilea meci jucat în formulă completă. „În continuare, obiectivele noastre sunt înalte, așa erau de la începutul campionatului. Din păcate, am avut foarte multe probleme medicale, pe care nu am reușit să le rezolvăm în timp. Acum a fost abia al doilea joc pe care îl disputăm în formulă completă. Prima data fost cu Sibiul. Dacă vom continua să ținem acest ritm agresiv, va fi bine. Noi ne dorim să ajungem și în play-off, iar de acolo să luăm ce se poate mai bine“, a punctat Dan Fleșeriu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:
 
Baschetbaliștii de la CSM Constanța, succes foarte important în deplasare cu SCM U Craiova
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii