Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbaliștii de la CSM Constanța, succes foarte important în deplasare cu SCM U Craiova

ro

06 Jan, 2024 21:24 938 Marime text
 
Echipa masculină de baschet CSM Constanța a obținut o victorie extrem de importantă, astăzi, 6 ianuarie 2024, pe terenul SCM U Craiova, scor 91-71.  
 
Oaspeții au condus și la pauză, cu 49-28, iar pe sferturi în confruntarea Craiova – Constanța a fost 11-24, 17-25, 24-20, 19-22.
 
CSM Constanța a condus ostilitățile permanent, având două sferturi de debut în care și-a asigurat o diferență majoră pe tabelă, din care SCM U Craiova nu a mai izbutit să reducă foarte mult până la final.
 

Pentru CSM Constanța, moralul din victoria precedentă și jocul sigur de azi au făcut victoria să fie una muncită și însemnată în economia grupei, cu Duffy, Henderson Jr, Čižauskas și Griffin fiind principalii realizatori ai Constanței.
 
Jorden Duffy continuă forma extrem de bună prin care trece și încheie în double double, cu 16 puncte și 13 pase decisive la care s-au adăugat 4 recuperări și 3 intercepții, se arară pe pagina de Facebook a echipei de pe litoral.

 
Cel mai bun marcator al Constanței a fost Cedric Henderson Jr, cu 18 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, fiind unul dintre jucătorii care au făcut diferența atunci când Craiova a redus din diferență și s-a apropiat de Constanța pe tabelă.
 
Bryan Griffin a încheiat meciul cu 14 puncte, 6 recuperări, 2 blocaje, Vytenis Čižauskas cu 14 puncte, 2 recuperări și 4 puncte decisive, Mario Lazar - 8p, 5 recuperări, Rolland Török 8p și un procentaj impecabil de la aruncările de la distanță, 100 %, 2 recuperări și o pasă decisivă, Kyndall Hill 7p, 6 recuperări, o pasă decisivă și tinerii Andrei Oprean și Ștefan Gribinic, care au avut un aport important și ei atât cât au fost pe parchet, cu câte 3 puncte fiecare.
 
Pentru CSM Constanța urmează ultimul meci al primei faze din Liga Națională de baschet masculin, contra FC Argeș Basketball, unul la fel de important ca cel de azi, care poate asigura prezența în primele cinci echipe ale Grupei B.
 
După victoria de azi, CSM Constanța se află pe locul 3 în grupă, cu un bilanț pozitiv, 8 victorii în 15 partide disputate și 23 de puncte.
 

Urmează un meci extrem de dificil cu FC Argeș Basketball, pe 13 ianuarie, unul în care Sala Sporturilor din Constanța trebuie să vibreze! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
Baschet
CSM Constanța a câștigat ultimul meci al anului, în fața lui CSU Sibiu (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii