Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari, în turul trei al fazei naționale din Cupa României

ro

11 Aug, 2021 14:45 2443 Marime text
  • În faza a doua, CS Năvodari ar fi trebuit să întâlnească Axiopolis Cernavodă.

Echipa de fotbal CS Năvodari, component a Ligii a 4-a a județului Constanța, a acces în turul trei national al Cupei României, ediția 2021/2022.

În turul doi, în care partidele au fost stabilite pe criterii geografice, CS Năvodari (antrenori, Constantin Funda și Florin Adam) ar fi trebuit să întâlnească, pe teren propriu, Axiopolis Cernavodă, însă meciul nu a avut loc, CS Năvodari urmând a câștigat la masa verde, cu 3-0.

După un parcurs foarte bun în actuala ediție a Cupei României la fotbal, echipa CS Năvodari a reușit să se califice în faza a III-a.

CS Năvodari ar fi trebuit să evolueze pe teren propriu cu o formație care nu mai există, Axiopolis Cernavodă (participantă în campionatul trecut în Liga a 3-a), dar care în prezent a intrat în faliment din cauza numeroaselor datorii.

Actuala echipă din Cernavodă este una de drept public, cu finanțare de la Primărie, care va evolua în Liga a 4-a din județul Constanța.
Partida nu a fost programată de Federația Română de Fotbal, iar CS Năvodari va câștiga cu 3-0.

Formația antrenată de Constantin Funda și Florin Adam este printre puținele echipe calificate din Liga a 4-a, iar în faza a III-a din Cupa României va întâlni la Năvodari, mai mult ca sigur pe divizionara secundă, Unirea Constanța, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: CS Năvodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii