Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Gala Premiilor Marina 2023. Miruna Daniela Iuga, cel mai bun sportiv din acest an al clubului (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

17 Dec, 2023 20:38 2134 Marime text

Clubul Sportiv Marina Constanța și-a premiat cei mai buni sportivi din acest an (atât la Taekwondo WT, cât și la Ju-jitsu / Judo), cu ocazia Galei Premiilor Marina 2023, eveniment desfășurat astăzi, 17 decembrie 2023, la care au mai primit distincții arbitri, antrenori și instructori din cadrul clubului, dar și seria de invitați.

Gala a debutat cu intonarea Imnului Național al României, iar apoi s-a ținut un moment de reculegere în memoria celui ce a fost Gheorghe Ungureanu, fondatorul Marina Academia Navală.

La tradiționalul eveniment al CS Marina a fost prezent și președintele Federației Române de Taekwondo WT, Constantin Apostol, care a primit o plachetă și a premiat cei mai buni zece sportivi pe 2023 ai secției de Taekwondo WT.  Aceștia au fost:
  1. Karina Luncași
  2. Daria Platon
  3. Cristina Dafinoiu
  4. Darius Toader
  5. Marina Ulmeanu
  6. Vladimir Solcanu
  7. Rahmi Ibrahim
  8. George Voicu
  9. Petrișor Roman
  10. Liviu Tudoran

La secția Ju-jitsu / Judo, clasamentul a arătat astfel:
  1. Gabriel Rusu
  2. Teodor Carabineru
  3. Raul Spulber
  4. David Dorneanu
  5. Teodor Vasilescu
  6. Vlad Moisei
  7. Răzvan Jecu
  8. Rareș Manea
  9. Luca Andrei
  10. Robert Jecu.
Miruna Daniela Iuga a primit titlul de cel mai bun sportiv al clubului pe anul 2023.
  

Simt o încântare și o bucurie nespusă să particip la această premiere. Se întâmplă un lucru minunat. Sunt și eu părinte și vă înțeleg satisfacția și bucuria sufletească pe care vi le aduc copiii. Sportul e un mecanism integrator și un mediu nealterat de vicii. Le mulțumesc colegilor de la Marina Constanța și celor care le sunt alături. Voi încerca tot ce îmi stă în putință să-i ajut și în continuare și să ducem mai departe mesajul lui Gheorghe Ungureanu, a declarat Constantin Apostol.


Din partea Federației Române de Taekwondo WT au primit distincții trei membri ai clubului Marina, Alina Roman, Ionuț Mihalache și Ciprian Encică.

Clubul constănțean a acordat și alte premii:
  • Cel mai bun arbitru – la Taekwondo WT – Alina Roman; la Ju-Jitsu / Judo – Ștefan Avram;
  • Cel mai fidel sportiv - la Taekwondo WT – Miruna Mocanu; la Ju-Jitsu / Judo – Alexandru Teișanu, David Rizu;
  • Cel mai promițător sportiv - la Taekwondo WT – Sonia Sponte; la Ju-Jitsu / Judo – Eric Nițică;
  • Instructorul anului 2023 - la Taekwondo WT – Ionuț Mihalache; la Ju-Jitsu / Judo – Laurențiu Avram;
  • Cel mai bun antrenor al anului - la Taekwondo WT – Ciprian Encică; la Ju-Jitsu / Judo – Gelal Timur;
  • Cel  mai dedicat instructor junior – Eric Mutoiu;
  • Cel mai bun instructor junior – Arianna Gropeneanu;
  • Cel mai bun debut - la Taekwondo WT – Antonio Vasilescu, Ariana Luncași; la Ju-Jitsu / Judo – David Ardelean, Matei Stan.


Plachete au primit și invitații la gală, cei care, la rândul lor, au acordat fiecare câte o distincție la categoriile premiate: Constantin Apostol, Emil Ionescu (directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constața), Corina Martin (consul onorific al Republicii Kazahstan la Constanța), Daniel Asaftei (Sharks Gym Constanța), Marian Chivu (Asiart Hârșova), Fănel Costea (CS Pontica), Mircea Gherasim (CS Salamandra Constanța), Bogdan Mazilu (Shin Tei Do Ko Constanța), Cătălina Ioniță (CS Invictus București), Vasile Gheran (fost sportiv), doctorul Oleg Didenco, Adrian Bisoceanu (sportiv al clubului Marina, student la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța) și Marian Bocai (redactor ZIUA de Constanța).          

Din partea părinților, i-a fost acordat un premiu și lui Dan-Marian Ungureanu, președintele CS Marina Constanța, amfitrionul galei. Acesta a dedicat premiul soției și copiilor săi. De asemenea, alte trei premii au venit din partea părinților, prin tragere la sorți, pentru trei copii care nu au intrat în clasamentele anului.

Seara s-a încheiat cu Imnul Marinarilor și tortul CS Marina Constanța.       
  
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


CS Marina Constanța
Cei mai buni sportivi pe 2022, premiați. Noua sală a clubului, inaugurată. Centrul Național de speedkick la Taekwondo WT, deschis (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii