Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Farul Constanța Darius Tătaru a concurat la Campionatul European. „Conduita sa a fost una onorabilă“

ro

02 Aug, 2023 15:58 1253 Marime text


Tânărul halterofil Darius Tătaru, de la CS Farul Constanța, antrenat la club de tatăl său, Aurel Tătaru, a reprezentat gruparea de pe litoral și România la Campionatul European de la București.

Sportivul a concurat la juniori 1 (Under-20), categoria 96 kg.

Capul sus, Darius!

Am fost alături de una dintre marile speranțe ale ”halterelor” clubului nostru și ale României, Darius Ștefan Tătaru, cu ocazia participării sale la Campionatul European de Juniori 1 U20, organizat la București.

Darius și-a câștigat locul pentru această competiție după foarte multă muncă, sute de ore de antrenament și mii de tone ridicate. Serios și determinat să intre în clubul select al celor mai buni halterofili europeni, el a îndurat lungile perioade de cantonament, a fost nevoit să găsească echilibrul între dragostea lui pentru sport si educație, punând totul pe cartea unei comportări bune și foarte bune la acest Campionat European.

Conduita sa a fost una onorabilă și suntem mândri că a reprezentat România la acest nivel. De aici, suntem siguri că vom trage învățămintele necesare și Darius va fi mai motivat, astfel încât diferența de vârstă și experiență în competiții de acest nivel vor fi depășite de el.

Noi, Clubul Sportiv Farul, avem încredere că, prin participarea la acest Campionat European U20, Darius și-a deschis ușa către obținerea unor rezultate răsunătoare în anii care vor veni.

La rândul nostru, noi avem încredere în el și îl susținem necondiționat!


Hai, Farul! Hai, România!, este mesajul CS Farul.

 
Sursa foto: csfarul.ro

Citește și:


Haltere Constanța
Bianca Dumitrescu, triplă campioană europeană la tineret (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii