Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:30 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costa şi Elena-Georgiana Fălină vor deveni părinţi Se măreşte neamul lui Gică Hagi (galerie foto)

ro

03 Jul, 2014 00:00 6801 Marime text

Tinerii soţi Costa şi Elena-Georgiana Fălină numără săptămânile până când primul lor moştenitor, un băieţel, va veni pe lume  


Antrenorul grupei 2002 de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, Constantin Fălină, şi soţia acestuia, Elena-Georgiana, se pregătesc să devină părinţi. Viitorul tată este nepot al lui Gică Hagi (fiul uneia dintre cele două surori ale „Regelui“, Elena), iar tot neamul aşteaptă cu înfrigurare ca barza să bată la uşă. Pasărea nu e departe, în maximum o lună soseşte la Constanţa cu preţiosul cadou în cioc.

Costa are 27 de ani, iar Elena-Georgiana - 24. S-au căsătorit anul trecut, iar în scurt timp, vor cunoaşte marea fericire de a fi tată şi mamă. Primul lor copil va fi un băiat şi, potrivit tradiţiei, va fi numit după bunicul din partea tatălui, urmând a primi prenumele Patrick (de la Petre). Naşii săi vor fi George şi Maria Dămăşaru, cei care i-au cununat pe Costa şi Elena-Georgiana. „Sarcina a decurs fără probleme. Soţia mea va naşte la o maternitate privată din Constanţa. Sperăm ca totul să fie bine până la sfârşit, astfel încât băieţelul nostru să fie adus pe lume pe cale naturală, aşa cum ne dorim. Termenul e aproape, în trei - patru săptămâni vom fi părinţi“, a declarat Costa Fălină. De când au postat poze pe Facebook, cu ei doi şi burtica, tinerii soţi sunt sufocaţi cu felicitările. „Frumoşilor, să fiţi sănătoşi“, a postat Liliana Teju. „Frumoşilor! Bineînţeles, în frunte cu bebe“, a scris şi naşa, în vreme ce mai multe prietene, printre care Olimpia Ionela, Mihaela Cornea, Daniela Andrei, Loredana Alexandra Drăgan sau Valentina Fedulov i-au urat viitoarei mămici sarcină uşoară.

Ianis Hagi a furat mireasa


Nunta lui Costa cu Elena-Georgiana, de anul trecut, a fost ca în poveşti. Aproape 550 de persoane au petrecut la Restaurantul „Diplomatic“ din Constanţa, iar distracţia a atins cote maxime. La ieşirea din biserică, mirii, naşii, cavalerul şi domnişoara de onoare au păşit pe un covor roşu, iar un stol de porumbei albi i-au însoţit pe tinerii căsătoriţi în primii lor paşi către o nouă viaţă. Printre invitaţii de la nuntă s-au numărat şi mulţi oameni de vază din fotbalul românesc, în frunte cu Gică Hagi. Nu au lipsit nici foştii internaţionali Gică Popescu, Miodrag Belodedici sau Gabi Balint, fiind prezenţi şi Sandu Terheş (fost jucător al Sportului Studenţesc), fostul arbitru Silviu Bogdan, plus preşedintele Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, Paul Peniu, cu toţi cei de la Academie, vicepreşedintele FC Farul, Mihai Terzi, ori antrenorul Constantin Gache. Mireasa a fost furată de o gaşcă mare de răpitori, în fruntea cărora s-a aflat fiul lui Gică Hagi, Ianis, vărul lui ginerică. Pentru a-şi recupera soţia, Costa a trebuit să îndeplinească mai multe cerinţe, printre care şi să cânte melodia dedicată „Regelui“, „Unu-i Gică Hagi“.

Au înotat alături de delfini în Republica Dominicană


Tinerii căsătoriţi au petrecut apoi o lună de miere de vis, în Republica Dominicană, unde s-au aflat timp de o săptămână. Într-un decor mirific, Costa şi Elena-Georgiana s-au relaxat la plajă, s-au scăldat în Marea Caraibilor şi au vizitat atracţiile turistice din zonă, fără să rateze nici prilejul de a înota alături de delfini la „Manati Park“ din Bavaro (Punta Cana). 

Vor juca în Brazilia


De curând, Costa Fălină a câştigat Cupa Hagi Danone cu echipa sa de la Academia Hagi, iar în urma acestui succes formaţia va reprezenta România la Cupa Naţiunilor Danone, care se va disputa în Brazilia, la Sao Paulo, pe 14, 15 şi 16 noiembrie. Fost fotbalist (fundaş dreapta), Constantin Fălină şi-a făcut junioratul la FC Farul, la grupa 1986 pregătită de Constantin Mareş. Această echipă a ocupat doi ani la rând locul trei pe ţară la „Cupa Speranţelor - Memorialul Gheorghe Ola”. Într-una dintre cele două finale mici ale competiţiei, jucată la Constanţa, Farul a învins cu 6-2 UTA, două dintre golurile „marinarilor” fiind marcate de Costa. Lotul constănţean de la acel meci a fost format din Iancu Adam, Daniel Olteanu - portari; Cosmin Ciocârlan, Constantin Fălină, Ionuţ Durbac, Sorin Apostoae, Adrian Grigoriu, Dimciu Saricu, Lucian Chirilă, Tănase Tasenţe, Mircea Gheorghiu şi Ştefănuţ Tudorache - jucători de câmp. Pe lângă juniorii Farului, Costel Fălină a mai evoluat la Portul Constanţa şi la Midia Năvodari.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • paris 03 Jul, 2014 09:43 nasa nu e rea deloc, e piesa