Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Construcția sălii de sport multifuncționale de la Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Constanța, reluată (GALERIE FOTO)

ro

29 Nov, 2023 21:44 1328 Marime text
 
 
Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 Constanța a semnat, astăzi, 29 noiembrie 2023, contractul de execuție privind realizarea obiectivului de investiții - execuție lucrări „Continuare lucrări construire sală de sport multifuncțională și anexe P+1E+2E”, informează Inspectoratul Școlar Județean Constanța.
 

Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 Constanța a reluat construcția clădirilor în cadrul unui proiect care a debutat în anul 2009. Contractul prevede finalizarea sălii de sport, amenajarea terenurilor exterioare și refacerea împrejmuirilor, se arată pe pagina de Facebook a ISJ Constanța.

 
Valoarea proiectului este de 11.871.425,24 lei fără TVA, având ca termen de execuție 12 luni.
 
Câştigătorul licitației este firma Eng Free SRL din Constanța.
 

Este îmbucurător faptul că după ani de eforturi susținute ale Inspectoratului Școlar Județean Constanța lucrările la Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 vor fi continuate în direcția dorită. Acesta a fost unul dintre principalele noastre obiective mai ales în contextul în care CSS Nr. 1 este un reper al performanței sportive atât la nivel județean, cât și național. Perspectiva unui spațiu construit la standarde corespunzătoare pentru sportivii noștri reprezintă un succes fundamentat pe eforturile coagulate ale Inspectoratului Școlar Județean Constanța și ale Ministerului Educației, a declarat Sorin Mihai, inspector școlar general, potrivit sursei citate.

Construcţia sălii de sport multifuncționale a început în urmă cu 14 ani, în decembrie 2009, și trebuia să se încheie în august 2010, dar lucrările s-au oprit, din pricina problemelor cu finanțarea.  

Despre Eng Free SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 29 noiembrie 2023, firma Eng Free SRL a fost înființată în anul 2007, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
În Eng Free SRL asociați sunt Aneta Ene (cu 50%) și Iulian Ene (cu 50%), Aneta Ene deținând și calitatea de administrator. Aceasta mai apare în două firme în funcțiune, Arena Garden Events SRL (asociat, cu 75%, și administrator) și Rogenty SRL (asociat, cu 64%, și administrator).
 
În 2022, Eng Free SRL a avut o cifră de afaceri de 18.105.826 lei, un profit de 183.777 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 91.

Platforma termene.ro informează că Eng Free SRL mai are 3 contracte câștigate - achiziții directe și două contracte câștigate - achiziții  publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 28 noiembrie 2023).

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Inspectoratul Școlar Județean Constanța)  

Citește și:


Sala de sport neterminată îi dă mari bătăi de cap clubului şcolar
Medaliile CSS1 Constanţa se pierd printre bălării cât casa (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii