Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeancă şi prietenă a unui fotbalist de la Farul Miss România îşi serbează astăzi majoratul (galerie foto)

ro

18 Oct, 2013 00:00 5276 Marime text
Eveniment deosebit, astăzi, în viaţa Mariei Iacob, constănţeanca ce a fost desemnată, anul trecut, Miss România, în cadrul „Bucharest Fashion Week 2012”, cel mai important eveniment de modă din România. Maria îşi serbează majoratul, o adevărată sărbătoare pentru ea, pentru familie, pentru iubitul ei, fotbalistul Eddy Simon Năstase, de la Farul, şi pentru toţi cei apropiaţi.

Elevă în clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa, Maria este şi componentă a secţiei de dans sportiv a acestuia, dar şi model la Fashion TV. Frumoasa domnişoară a devenit, în 2012, la Mamaia, şi Miss Constanţa, la Fashion TV Summer Festival.

Premiul pentru titlul de Miss România i-a fost oferit constănţencei de bijutierul vedetelor de la Hollywood, celebrul Pascal Mouawad, designerul oficial al brandului Victoria’s Secret, pentru care a realizat cea mai faimoasă şi mai costisitoare piesă de lenjerie creată vreodată, evaluată la 12,5 milioane de dolari. În calitate de model, Maria Iacob a avut prezentări în numeroase ţări, de pe toate continentele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii