Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Liga Ofițerilor Old-Boys, 17 ani de viaţă. Sufletişti din Scoția, Italia şi Belgia s-au alăturat şi ei campaniei umanitare

ro

06 Mar, 2021 00:00 4422 Marime text
  • AS Liga Ofiţerilor Old-Boys Constanţa e compusă din militari, dar și salariați civili din armată ori persoane din afara sistemului militar.
  • Formaţia e o figură aparte în Liga Old-Boys, având deviza „O echipă mică, dar cu suflet mare”.
  • Luna trecută, Liga Ofiţerilor Old-Boys a demarat o campanie umanitară prin care familii nevoiaşe din judeţul Constanţa au primit produse de strictă necesitate.
 

Asociația Sportivă Liga Ofițerilor Old-Boys Constanța, componentă a Ligii Old-Boys, tradiţionala întrecere de fotbal a veteranilor constănţeni, a sărbătorit zilele acestea 17 ani de la înființare.

În echipa joacă militari, dar și salariați civili din armată ori persoane din afara sistemului militar, scopul fiind unul singur: nu performanțe deosebite, ci mișcare, socializare și petrecerea frumoasă a timpului liber, ca într-o mare familie, cum de altfel au și format cei de la Liga Ofițerilor, sub deviza „O echipă mică, dar cu suflet mare”.

„Pentru Asociația Sportivă Liga Ofițerilor old-boys Constanța, luna martie reprezintă borna kilometrică zero. Apariția acestei echipe în campionatul de old-boys se datorează visului și ambiției unui om, care din păcate astăzi nu se mai află printre noi, și anume domnului Ioan Dorobanţu. Cu această ocazie, le mulțumim tuturor celor care au făcut sau fac parte din această echipă (conducători sau jucători). De asemenea, le mulțumim prietenilor, suporterilor (din țară și din străinătate) pentru susținerea necondiționată la bine și la greu. Nu în ultimul rând, vă mulțumim tuturor celor care ne urmăriți pe pagina de Facebook a echipei, pentru urări, încurajări, susținere și pentru că ne sunteți tot timpul alături. «O echipă mică, dar cu suflet mare». La mulţi ani!”, a fost mesajul aniversar al AS Liga Ofiţerilor Old-Boys. Cel care se ocupă de echipă din 2008, fiind antrenor, jucător, dar și manager, este Marius Roșca.
 


Împreună putem aduce un zâmbet!”

Luna trecută, cei de la Liga Ofiţerilor Old-Boys şi-au făcut o datorie de suflet, iniţiind o campanie umanitară, prin care familii nevoiaşe din judeţ au primit produse de strictă necesitate, care le mai îndulcesc din amărăciunea traiului de zi cu zi.

„La începutul anului, membrii echipei de fotbal old-boys Liga Ofițerilor au fost de acord ca, în luna februarie, să demarăm o campanie umanitară de întrajutorare a persoanelor nevoiașe. Campanie pe care am denumit-o «Împreună putem aduce un zâmbet». Inițial, am pornit la drum cu donațiile strânse de la membrii echipei de fotbal, dar, rând pe rând, ni s-au alăturat prieteni, colegi de muncă, membri de familie, etc. Marea surpriză a fost când din Scoția, Italia, Belgia au sunat telefoanele pentru a dona la rândul lor, simțind vibrația transmisă de noi, precum și bucuria, dar și emoția copiilor ajutați. Credem, de fapt suntem siguri, că această campanie umanitară a fost una de succes. Am reușit să aducem un zâmbet multor copii din localitățile Valu lui Traian, Valea Dacilor și Mereni, prin hăinuțele, jucăriile, dulciurile, rechizitele școlare, dar și alimentele donate. Vrem să vă mulțumim tuturor pentru sprijinul, dar mai ales pentru ajutorul acordat, pentru cuvintele frumoase și pentru încurajări. Cu siguranță, astfel de acțiuni umanitare se vor mai repeta și sperăm ca și atunci să ne fiți alături”, a declarat Marius Roşca.

Sursa foto: Facebook (Liga Ofiţerilor Old-Boys)


Citeşte şi:

„Te iubesc, nenea!”
Liga Ofiţerilor Old-Boys Constanţa a demarat o campanie umanitară. Bucurii pentru suflete năpăstuite!




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii