Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Liga Militarilor Profesionişti îşi face echipă de fotbal. În ce campionat va evolua formaţia

ro

13 Dec, 2019 00:00 2687 Marime text

În ultima sa şedinţă, Consiliul Director al Ligii Militarilor Profesionişti a hotărât constituirea unei echipe de fotbal, care să evolueze începând din ianuarie 2020 în Liga a II-a a Campionatului Naţional de Minifotbal pe zona Constanţa.


Selecţia jucătorilor va avea loc pe duminică 29 decembrie 2019. Se vor disputa două meciuri amicale cu o echipă ce activează în Liga I, pe terenul (balon) de lângă poligonul de tir Zip Escort din Constanţa.


„Doritorii vor lua legătura cu conducerea Ligii. Menţionăm că membrii sau simpatizanţii Ligii vor evolua în cadrul echipei pe bază de voluntariat, iar costurile reprezentând taxa de înscriere şi terenul de joc vor fi achitate din sponsorizări“, se arată pe pagina de Facebook a Ligii. Echipa se va numi FC LMP, iar culorile clubului vor fi alb-albastru.


Sursa foto: Facebook (Liga Militarilor Profesioniști)


Citeşte şi:

În cinstea Zilei Naţionale un caporal a alergat de la Galaţi la Constanţa. 210 kilometri. Iată traseul şi timpul. Pentru ce aleargă (galerie foto)

Interviu cu Dănuţ Albu, preşedintele Ligii Militarilor Profesionişti „Ne bucuram că suntem recunoscuţi ca partener de dialog cu factorii de conducere din MApN“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii