Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. FC Farul şi FC Viitorul. Proiectul „Împreună suntem mai puternici“ porneşte la drum

ro

17 Jun, 2021 18:44 4558 Marime text
 
 
  • Luni, 21 iunie, va fi organizată o conferință de presă pe marginea acestui subiect.

Discuţiile dintre FC Farul şi FC Viitorul, alături de autorităţile locale, în ce priveşte noua entitate fotbalistică de la Constanţa au avut finalitate, iar luni, 21 iunie, va fi prezentat oficial proiectul „Împreună suntem mai puternici“.

În acea zi, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanța, va fi organizată o conferință de presă pe marginea acestui subiect, la care vor participa, alături de toți cei implicați în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănțean, precum și reprezentanți ai suporterilor.
 

Vă anunțăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănțean - "Împreună suntem mai puternici" - prin care ne dorim să fim cei mai buni!

Pornind de la tradiția fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul și a duce această iubire a tuturor suporterilor constănțeni la nivelul pe care cu toții îl dorim, este un mesaj al FC Viitorul.  


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   

Sursa foto: Facebook (FC Farul, FC Viitorul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii