Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conference League 2023/2024. Hagi, după Flora Tallinn - Farul Constanța 0-2 „Să pătrundem în grupe e visul nostru“

ro

16 Aug, 2023 23:05 1473 Marime text

Farul Constanța, campioana României, a învins Flora Tallinn, campioana Estoniei, și în returul turului trei preliminar al Conference League, ediția 2023/2024, scor 2-0, iar, cu scorul general de 5-0, „marinarii“ s-au calificat în play-off, acesta fiind ultimul hop înaintea grupelor competiției europene.

După confrunatrea de la Tallinn, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a declarat:

Cel mai greu pentru mine a fost să motivez echipa, să fie conectată. Am zis că începem de la 0-0, e un meci nou și încercăm să-l câștigăm. Am avut un portar foarte bun în ambele meciuri, face parte din echipa noastră. E un lucru extraordinar că nu am luat gol în această dublă manșă, pentru că încasasem înainte. Era important să nu mai primim. Flora a fost un adversar foart dificil. Nu uitați că la Constanța am câștigat în ultimele minute. Și în acest al doilea meci, au practicat un fotbal bun și și-au creat multe ocazii. Dar și noi suntem buni și cred că am fost mai concreți. Să pătrundem în grupe e visul nostru. Nu avem experiență europeană, e un minus, dar suntem un grup foarte bun și ne dorim să intrăm în grupe.   

În privința lotului de jucători, se duc negocieri între Farul și Fiorentina, iar acestea sunt avansate, pentru revenirea ca „marinar“ a atacantului Louis Munteanu.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:


Conference League 2023/2024
Farul Constanța, calificată în play-off, după două victorii cu Flora Tallinn. Budescu, gol de generic!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii