Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun a condus la pauză, dar a pierdut meciul de la Constanța cu CSM Corona Brașov (GALERIE FOTO)

ro

24 Feb, 2022 15:21 2025 Marime text
  • În repriza a doua, în decurs de 15 minute, echipa gazdă a înscris de numai două ori.  

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța a disputat astăzi meciul din etapa a 15-a a Diviziei A, seria A, întâlnind pe teren propriu CSM Corona Brașov.

Confruntarea s-a încheiat cu victoria formației brașovene, scor 29-25, după ce la pauză erau în avantaj jucătoarele de pe litoral, cu 15-12.

A fost o repriză secundă în care fetele au revenit de la vestiare și au înscris numai două goluri în decurs de 15 minute în a doua repriză, fără a mai fi agresivă, singurul lucru pozitiv al reprizei secunde fiind poarta care a avut intervenții foarte bune făcând ca diferența de la final să fie de doar trei goluri în favoarea oaspeților, este mesajul de pe pagina de Facebook a CSU Neptun.

 
Pentru echipa gazdă au înscris: Moldoveanu – 9 goluri, Căldare – 5 goluri, Stănciulescu – 4 goluri, Cercel – 3 goluri, Gheorghe – 2 goluri, Bari – 2 goluri și Matei – un gol.
 
În clasament, CSU Neptun se află pe locul cinci, cu 23 de puncte, având șapte victorii, două egaluri și trei înfrângeri în 12 partide.
 
În următoarea etapă, CSU Neptun va juca în deplasare cu ACS Spartac București, ultima clasată, fără niciun punct.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii