Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiţii ale sportivilor paralimpici constănţeni cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului

ro

12 Aug, 2019 00:00 2058 Marime text
Asociaţia Judeţeană Constanţa a Sportului pentru Persoane cu Handicap (preşedinte, Ion Gembăşanu) marchează Ziua Internaţională a Tineretului (care este luni, 12 august) printr-o serie de evenimente sportive dedicate membrilor săi.
 
Astfel, luni, 12 august, Trofeul Tineretului va debuta cu disciplina tenis de masă, unde sportivii paralimpici constănţeni se vor întrece atât la turneul de simplu, cât şi la cel de dublu. Marţi, 13 august, sportivii sunt aşteptaţi la Complexul Muzeal de Stiinţe ale Naturii Constanţa, pentru a participa la concursurile de darts şi tir cu arcul. Vineri, 16 august, pe plaja Blanco din Mamaia este programată cea de-a treia ediţie a AJCSPH Summer Sports (jocurile sportive AJCSPH pe plajă adaptate pentru persoanele cu dizabilităţi şi utilizatori de fotoliu rulant). Printre disciplinele de concurs se numără: petanque, atletism, volei de plajă şi tenis de plajă, precum şi numeroase joculeţe sportive distractive.
 
„Trofeul Tineretului face parte dintr-o serie de evenimente sportive menite să conducă la integrarea persoanelor cu dizabilităţi în societate şi la conştientizarea faptului că practicarea sportului are un rol benefic atât în menţinerea sănătăţii fizice şi psihice a fiecăruia dintre noi, cât şi în dezvoltarea personală şi în comunicarea dintre oameni“, a declarat Ion Gembăşanu.
 
Sursa foto: Facebook (Asociaţia Judeţeană Constanţa a Sportului pentru Persoane cu Handicap)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii