Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiţie fotbalistică. Va fi şi o donaţie pentru SSC Farul Au început înscrierile pentru „Cupa Constănţenilor“

ro

07 Mar, 2018 00:00 2752 Marime text
Baza sportivă „Neptun“ din Mamaia va găzdui, începând cu data de 25 aprilie a.c., „Cupa Constănţenilor“, o competiţie fotbalistică la care pot participa maximum 32 de echipe din municipiul / judeţul Constanţa.
 
Înscrierile au început şi vor ţine până pe 3 aprilie a.c. Zilele de competiţie sunt miercuri, vineri, sâmbătă şi duminică, de fiecare dată de la ora 20.00. În cazul în care se vor înscrie 32 de echipe, evenimentul va dura 22 de zile. Va fi o taxă pentru toate echipele, aceasta acoperind cheltuielile legate de organizare, premii şi o donaţie către SSC Farul Constanţa, în contul pentru siglă şi palmares. Toate echipele participante vor primi diplome de participare şi vor avea şansa promovării unei firme, pe durata competiţiei.
 
Premiile băneşti puse în joc sunt doar pentru primele două locuri (echipele finaliste). Astfel, câştigătoarea „Cupei Constănţenilor“ va primi 1.000 de lei, vouchere cu reducere 10% în construcţii, cupe, medalii şi diplome, iar formaţia clasată la final pe poziţia secundă va fi recompensată cu 500 de lei, vouchere cu reducere 50% la masaj de relaxare, plachetă din lemn, medalii şi diplome. De asemenea, vor fi tombole organizate pa parcursul competiţiei, la care pot participa toate echipele înscrise (adică orice membru al unei formaţii). Sunt premii individuale, care pot fi găsite în documentul trimis fiecărei participante.
 
Banii care vor rămâne în plus vor fi donaţi către clubul de fotbal SSC Farul Constanţa, în contul pentru siglă şi palmares. În cazul în care, până la finalul competiţiei, Farul îşi redobândeşte identitatea, banii vor merge tot spre club, în contul pentru promovare. La fiecare meci din „Cupa Constănţenilor“ va fi prezentă şi o urnă unde vor putea fi donaţi bani către SSC Farul.
 
Cei care doresc detalii despre regulament şi premii trebuie să trimită un mesaj pe pagina de Facebook sau un email la adresa tomisengineering@yahoo.com. Toţi cei interesaţi de eveniment vor primi detalii. Orice întrebare va primi răspuns. Înscrierile se fac printr-un mesaj privat sau prin intermediul unui email la adresa se mai sus.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii