Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:44 17 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiţie de fotbal la Tulcea, de ziua de naştere a lui Gică Hagi. Zece echipe s-au întrecut în cinstea „Regelui“ (galerie foto)

ro

06 Feb, 2019 00:00 1134 Marime text
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi totodată preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, a participat, ieri, la festivitatea de premiere a sportivilor de la cea de-a cincea ediţie a Cupei Hagi, desfăşurată la Sala Polivalentă din Tulcea.
 
Competiţia este organizată de Consiliul Judeţean Tulcea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Tulcea, participante fiind echipe de juniori C (jucători născuţi în anul 2004 şi mai mici).
 
„Şi în acest an, am avut meciuri frumoase la Sala Polivalentă şi sperăm ca măcar unul dintre fotbaliştii participanţi la această competiţie să ne amintească în viitor, prin ceea ce va face în teren, de cel mai mare fotbalist al României, Gheorghe Hagi. Este o bucurie a noastră că suntem singurul judeţ care îl cinstim cum se cuvine pe marele nostru fotbalist, prin acest eveniment organizat de ziua sa de naştere, competiţie care a beneficiat mereu de sprijinul Consiliului Judeţean“, a declarat Petre Badea.
 
Din partea Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, la eveniment a fost prezent preşedintele acesteia, Paul Peniu, care o oferit câte o minge de fotbal celor zece echipe participante. „Din partea Academiei Hagi şi a mea personal, vă mulţumesc că organizaţi această competiţie. Din câte ştiu eu, sunteţi singurii care organizaţi această cupă pentru a-l omagia pe Gică, în fiecare zi de 5 februarie. Este pentru prima oară când reprezint Academia Hagi la această sărbătoare şi vă promit că, anul viitor, dacă ne invitaţi, voi veni şi cu grupe de copii de la Academie pentru o confruntare sportivă a copiilor, de ziua aceasta specială a fondatorului Academiei Hagi şi al Viitorului Constanţa. Vreau să precizez că o colaborare între Tulcea şi Constanţa, reprezentată de Viitorul şi Academia Hagi, este deja realizată: avem un copil care, zilele următoare, va veni de la una dintre echipele tulcene la noi, la Academie, pentru a-şi clădi un viitor fotbalistic, de care să fim mândri şi noi, şi dumneavoastră“, a declarat Paul Peniu.
 
La rândul său, conducerea AJF Tulcea i-a oferit conducerii Academiei Hagi o plachetă aniversară cu mențiunea „Nimic fără Dumnezeu, Nimic fără Hagi în fotbal“.
 
Meciurile disputate de cele zece echipe participante au fost AS Dunărea - Triumf Cerna, Progresul Isaccea - Granitul Babadag, Delta Dobrogea - Şcoala Generală Casimcea, Partizanul Luncaviţa - Voinţa Beştepe, Noua Generaţie Măcin - C.S.S. Tulcea, toţi participanţii fiind premiaţi cu diplome, cupe şi dulciuri, copiii cântându-i la final „La mulți ani!“ marelui fotbalist.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii