Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciclism Adrian Moldoveanu, de la CS Medgidia, două clasări în primii zece la Triada MTB, de la Păltiniș

ro

13 Aug, 2022 16:19 1499 Marime text
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
  • Întrecerea este una dintre cele mai cunoscute, dar și mai dificile concursuri de mountain-bike din România.
 
Adrian Moldoveanu, antrenorul secției de ciclism de la CS Medgidia, dar și sportiv activ, continuă să obțină rezultate bune în competițiile seniorilor.
 
La Triada MTB, de la Păltiniș, Moldoveanu s-a clasat pe locul șapte la XCO, categoria de vârstă 40+, iar în a doua zi a evenimentului a obținut poziția a opta la traseul de 37 de km. „Triada MTB de la Păltiniș i-a adus antrenorului Moldoveanu Adrian multe provocări, dar și două clasări foarte bune în primele 10 locuri ale competiției. Felicitări! Triada MTB de la Pătiniș este una dintre cele mai cunoscute, dar și una dintre cele mai dificile competiții de mountain-bike din România, cu participare internațională“, este mesajul CS Medgidia. Adrian Moldoveanu obținuse și un loc șase, în luna iunie a acestui an, la seniori, în competiția „Măcin Mountain Fun“. 
 
Rezultatele frumoase de la Triada MTB ale lui Adrian Moldoveanu vin după evoluțiile deosebite ale rutierilor de la CS Medgidia la Campionatul Național de șosea, de la Zărnești. Daria Solomon a devenit dublă campioană națională, atât în proba de contratimp individual, cât și la fond. Clasări bune au obținut și alți copii, precum Daria Moldoveanu, Ildar Iusein sau Mara Moldoveanu.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
CS Medgidia
Daria Solomon, campioană a României. Nota 10 la Naționalele de șosea de la Zărnești! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii