Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Daria Solomon, campioană a României. Nota 10 la Naționalele de șosea de la Zărnești! (GALERIE FOTO)

ro

02 Aug, 2022 00:00 1986 Marime text
 

 
  • Campionatul Național al României de Șosea Pentru Copii 2022 a fost un concurs organizat de Federația Română de Ciclism, în parteneriat cu ACS Olimpic Zărnești și Primăria Orașului Zărnești.
 
CS Medgidia se menține la înălțime în competițiile naționale de ciclism, obținând rezultate deosebite și la Campionatul Național de șosea, de la Zărnești.
 
Cele mai bune rezultate i-au aparținut Dariei Solomon, care a devenit campioană națională atât în proba de contratimp individual, cât și la fond. Rezultate frumoase au obținut și alți copii, precum Daria Moldoveanu, Ildar Iusein sau Mara Moldoveanu. „Daria Solomon este campioana națională la contratimp, după o competiție de nota 10, reușită la Campionatul național de șosea de la Zărnești. Daria a terminat pe locul 1 competiția, după o cursă nebună, în care a luptat exemplar și a reușit să treacă prima linia de finish. Alături de ea, au confirmat și Daria Moldoveanu - cu un loc 4, Iusein Ildar - locul 7 și Mara Moldoveanu - locul 9. Felicitări copiilor noștri!“, a fost mesajul CS Medgidia după proba de contratimp.
 
„Daria Solomon și-a menținut blazonul și a ieșit din nou campioană națională la proba de fond, din cadrul Campionatului Național de Șosea, de la Zărnești. Micuța noastră campioană a dominat ambele probe de la Zărnești cu multă determinare, arătând o formă de zile mari. Alături de Daria au fost la înalțime, ca și în proba de contratimp, Daria Moldoveanu (loc 4), Ildar Iusein (loc 6). Mara Moldoveanu din păcate a fost nevoită să abandoneze cursa. Felicitări copii! Felicitări Daria, campioana noastră!“, s-a menționat pe pagina de Facebook a CS Medgidia, după proba de fond.
 
Campionatul Național al României de Șosea Pentru Copii 2022 a fost un concurs organizat de Federația Română de Ciclism, în parteneriat cu ACS Olimpic Zărnești și Primăria Orașului Zărnești, obiectiv aflat în domeniul public al Județului Brasov și în administrarea Consiliului Local Zărnești. Competiția derulat în conformitate cu regulamentele Uniunii Cicliste Internaționale și ale Federației Române de Ciclism, locul de desfășurare fiind: centru Zărnești și șoseaua Plaiul Foii.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Cicliștii de la CS Medgidia, clasări bune la concursul „Prima Bicicletă“, de la Călărași (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii