Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Celebrul Miodrag Belodedici a adus la Cernavodă trofeul Cupei României. Axiopolis s-a oprit în play-off, după un meci cu nouă goluri!

ro

27 Sep, 2022 19:56 2010 Marime text
 


Performera de până acum a Cupei României la fotbal, Axiopolis Cernavodă, dispută la această oră meciul din play-off-ul competiției, întâlnind pe teren propriu Minaur Baia Mare.
 
Dacă Axiopolis joacă în Liga a 4-a a județului Constanța, Minaur e echipă de Liga a 2-a.
 
La partida găzduită de stadionul „Ideal“ din Cernavodă a venit din partea Federației Române de Fotbal fostul mare fotbalist Miodrag Belodedici, care a adus trofeul Cupei României.

Echipa din Cernavodă a primit din partea FRF o plachetă, pentru parcursul deosebit de până acum din competiție. 

Campioană regională în Cupa României, Axiopolis a eliminat până în play-off mai multe echipe din eșalonalele superioare, Liga a 3-a și Liga a 2-a.
 

Surpriza plăcută din partea FRF, dl. Miodrag Belodedici a venit cu Cupa României originală pentru o scurtă prezentare.
 
CS Axiopolis Cernavodă, prima echipă din fotbalul județean calificată în Play-Off-ul Cupei României!, se arată pe site-ul oficial al echipei din Cernavodă, care e pregătită de Petre Grigoraș.

Axiopolis a început meciul cu: S. Stănciulescu – Andrescu, Sabangeanu, Vl. Suciu, Carabela, Apostolache, G. Rusu, Moise (cpt.), Carabuz, Al. Grigoraș, Pîrîu.
 
Rezerve: R. Mirică – Răducanu, M. Fotescu, Fl. Olah, Leo. Rotar, C. Dane, D. Petrescu, G. Dumitru, Agiveli.

UPDATE:
 
Scorul a fost deschis de echipa gazdă, în minutul 9, prin Alexandru Grigoraș! Minaur a reveni apoi, intrând cu avantaj la cabine, 3-1, după golurile lui Chitaș (32), Donca (34) și Mondragon (39). Acum este repriza a doua, iar Axiopolis a redus din diferență, în minutul 51: 2-3, gol Carabela!

UPDATE:

În minuutl 75, scorul devine 4-2 pentru Minaur. 

UPDATE:

În minutele de prelungire, Axiopolis egalează! Este 4-4! În minutul 90+2, Iulian Carabela punctase din penalty pentru 3-4.  În minutul 90+3, Dane a făcut 4-4. Incredibilă desfășurare a partidei!

UPDATE:

Timpul regulamentar de joc s-a încheiat, scorul fiind 4-4. În continuare, se dispută două reprize de prelungiri, prima începând. 

UPDATE:

În minutul 96, Minaur marchează din nou și preia conducerea cu 5-4. În minutul 103, Minaur rămâne în inferioritate numerică, după ce Potcoavă primește al doilea cartonaș galben și este eliminat.

UPDATE:

Prima repriză de prelungiri s-a încheiat, Minaur conduce cu 5-4. 

UPDATE:

A început a doua repriză de prelungiri. 

UPDATE: 

În minutul 120, gazdele au cerut lovitură de la 11 m, acuzând un henț în careu, însă arbitrul nu a arătat punctul cu var. În cele din urmă, meciul s-a încheiat cu victoria lui Minaur, scor 5-4 după prelungiri. Axiopolis a căzut de pe un cal frumos, fiind la un pas de a depăși și play-off-ul. Parcursul ei în competiție este unul istoric, o echipă de Liga a 4-a care a fost foarte aproape de a se califica în grupe!  

Șoimii au ieșit cu capul sus din Cupa României, după un meci infernal, care s-a dus în prelungiri, după ce au dat 2 goluri într-un minut!
 
Am jucat ca de la egal cu echipa din liga a II-a și putem spune că am dominat tot meciul, dar din păcate, tabela contează la final.
 
Mulțumim suporterilor! Ați fost extraordinari!, este mesajul CS Axiopolis Cernavodă.

 
Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii