Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai vechi jucător e şi el bun de cinste Internaţionalul de juniori al Farului îşi sărbătoreşte astăzi majoratul

ro

30 Oct, 2013 00:00 3812 Marime text
Doi fotbalişti de la FC Farul sunt buni de cinste astăzi, ambii sărbătorindu-şi zilele de naştere. Fundaşul central Florin Buzea împlineşte 25 de ani, iar fundaşul dreapta Robert Băjan îşi serbează majoratul. Alături de George Curcă, Buzea este cel mai vechi jucător din lotul actual al Farului, fiind transferat la Constanţa acum patru ani. A început fotbalul la şapte ani, la Dinamo, unde a făcut junioratul. A mai evoluat la Dinamo II, FC Naţional, Rocar Bucureşti şi Lotus Băile Felix. Robert este din Slatina (judeţul Olt) şi a ajuns la Farul în 2011.

S-a apucat de fotbal la şapte ani, primul său antrenor fiind Ion Pârvulescu. Fundaşul a venit la Farul de la LPS Slatina, iar evoluţiile constant bune în tricoul „marinarilor” i-au adus convocarea la lotul naţional de juniori. În momentul de faţă, evoluează la Naţionala Under-19, cu care s-a calificat la Turul de Elită din primăvara anului viitor, de unde poate merge mai departe la turneul final al Campionatului European, ediţia 2013/2014, care se va ţine în Ungaria (19 - 31 iulie 2014). „De ziua mea, cel mai mult îmi doresc să promovez cu Farul în Liga 1, la finele acestui sezon”, a declarat Robert Băjan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean 30 Oct, 2013 05:09 Cite goluri a luat si o sa mai ia Farul pina o sa invete si Bajan fotbal.Noroc de pilele pe care le are ,de asta nationalele de juniori se fac de tot risul .Mai bine ai lasa locul la unul care munceste si nu este promovat pe pile.
  • 101%Farist 30 Oct, 2013 02:03 Ce isi doreste de ziua lui nu e un simplu cadou, ci unul obtinut prin multa munca, curaj si vointa. Doamne ajuta sa promovam daca ne ajuta Bunul Dumnezeu...