Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:49 29 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei mai buni triatlonişti participă la H3RO 2021, spectacolul sportiv de la Mamaia

ro

07 Sep, 2021 20:52 2537 Marime text
 
  • Evenimentul este organizat de către ACS Smartatletic şi finanțat de Primăria Municipiului Constanța.
 
La Mamaia se va desfăşura şi în acest an, pe 2 octombrie, competiţia de triatlon H3RO, eveniment ajuns la a 13-a ediţie.  
 
Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de către ACS Smartatletic, cu o valoare totală a proiectului de 210.419,19 lei.
 
Cei mai buni triatlonişti din România s-au înscris deja.
 
La Campionatul Național pe distanță medie, Alex Toma, Mihai Vigariu, Beres Hunor, Deack Zsombor și Andrei Dudu se vor lupta pentru supremație în cea mai dură și lungă probă din această competiţie.
 
La Campionatul Național pe distanța standard, proba regina a triatlonului, la băieți lupta se va da pe de o parte dintre olimpicul Felix Duchampt și, pe de altă parte, mai tinerii Vlad Remnzing, Alex Ion, Erick Rogoz si Nicolae Seitan.
 
La fete, constănţeanca Antoanela Manac și-a anunțat prezența și are planuri mari în concurs.
 
Pe lângă sportivii din România vor fi prezenți sportivi din 11 ţări: Franța, Spania, Ucraina, Marea Britanie, Australia, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania şi Republica Moldova.
 

Premiile totale vor fi record, în valoare totală de 42 200 de lei. În acest moment, evenimentul este sold out. Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competiţiilor majore de triatlon, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii