Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce transferuri vizează Gică Hagi la Farul Constanța. „Vom completa echipa“ (GALERIE FOTO)

ro

22 Dec, 2021 00:00 5623 Marime text
 

 
  • Gică Hagi s-a declarat mulțumit de modul în care elevii săi au încheiat anul, subliniind însă, în același timp, că echipa de pe litoral putea marca mai multe goluri.
  • „Regele“ a remarcat că „marinarii“ sunt primii la pase și la mingi recuperate în jumătatea adversă, deci posesia și presiunea funcționează.
  • Managerul tehnic al Farului și acționar principal la FCV Farul a dezvăluit și date despre câștigurile financiare ale jucătorilor constănțene, aducând aminte, cu zâmbetul pe buze, și de el.
 
În ultimul meci jucat în 2021 în Liga 1, Farul Constanța învins în deplasare Dinamo, iar, grație acestui succes, „marinarii“ încheie anul pe locul șase, ultimul care asigură calificarea în turneul play-off. 
 
Managerul tehnic al Farului, Gică Hagi, s-a declarat mulțumit de modul în care elevii săi au încheiat anul, subliniind, în același timp, ca un minus, că echipa de pe litoral putea marca mai multe goluri. Farul a înscris de 23 de ori în 21 de meciuri. „Am ratat prea mult, n-am fost concreți și agresivi în fața porții, ca la meciul cu Dinamo. Cu CFR am băgat de 60 de ori mingea în careu, iar, dacă nu făceam acea greșeală la primul gol, câștigam. O eroare mare, elementară, contra unei formații mari, te costă imediat. 600 și ceva de pase în timpul unui meci... Avem cifre foarte bune, dar trebuie să fim mai concreți în ultimii metri. Vom lucra la acest aspect. Vom încerca să ne și întărim, vom aduce ceva care să ne aducă un plus și în față. Suntem deschiși și la oferte pentru jucătorii noștri. Vom vedea, ne putem gândi la una - două ieșiri, dar ne gândim și la două - trei intrări, care să facă diferența, de la mijloc în sus, să fim puternici. Vom completa echipa și sper ca Moș Crăciun să ne aducă ceva bun, de calitate, care să marcheze goluri, să avem și alți jucători cu realizări ofensive“, a declarat Gică Hagi.
 
În zece meciuri din 21 n-au înscris
 
„Regele“ a remarcat că „marinarii“ sunt primii la pase și la mingi recuperate în jumătatea adversă, deci posesia și presiunea funcționează, dar, „la acele meciuri pierdute ne-au lipsit golurile“. „În cele 21 de etape, n-am marcat în zece meciuri, ceea ce nu e bine. O echipă care zice că vrea să atace trebuie să înscrie. Altfel, câștigam mai multe puncte și eram mai în față. Pe joc, cred că meritam mai mult. Am avut inconstanță, dar e logică. Eu sunt exigent, însă ne aflăm la un început, avem și mulți jucători tineri. La un meci apare unul, la alt meci vine celălalt. Nu am cum să le pun presiune, îi bag când le găsesc timp și spațiu. Unii dintre ei, precum Pitu și Grameni, sunt deja puternici, pot concura și juca fără probleme. Ceilalți, ușor - ușor, capătă putere și îi veți vedea. La mine la club, managerul care conduce destinele echipei mari trebuie să promoveze patru jucători din academie pe sezon. Acesta e obiectivul meu și avem jucători. În acest moment, la nivel juvenil, suntem primii în clasament la toate categoriile“, a punctat Hagi.
 
„De aceea sunt agitat și vreau să intru în play-off“
 
Managerul tehnic al Farului și acționar principal la FCV Farul a dezvăluit și date despre câștigurile financiare ale jucătorilor constănțene, aducând aminte, cu zâmbetul pe buze, și de el. „Un jucător de la mine câștigă mai bine decât directorul pe care îl am la hotel. Iar acel director produce foarte mult. Sau mai bine vă zic altceva. Toți jucătorii de la mine câștigă mai bine ca mine. Eu am cel mai mic salariu. Am minim pe economie, că trebuia să-mi dea unul. E adevărat, acum am bonusuri, dacă fac performanță. Că le-am zis lui Iașko și Popescu. Mi-au dat fără bonusuri. Și am zis că nu se poate (n.r. râde). «Vă rog frumos, până acum a fost cum a fost, acum măcar bonusuri să fie». De aceea sunt agitat și vreau să intru în play-off, ca să iau bonusuri“, a arătat Hagi.       
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

 
Citește și:
 
Farul Constanța
Jefte Betancor, inclus în echipa rundei a 21-a a Ligii 1. Gică Hagi, antrenorul etapei

 
Farul Constanţa a învins în deplasare Dinamo şi încheie anul pe loc de play-off
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii