Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:13 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun Petre Grigoraş şi Raul Avram Dacă învinge, sâmbătă, în Liga a 2-a, SSC Farul se salvează matematic de la retrogradare (galerie foto)

ro

23 May, 2019 14:01 2264 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa susţine sâmbătă, 25 mai, meciul din etapa a 37-a (penultima) a Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare ultima clasată, Dacia Unirea Brăila, echipă deja retrogradată.

Meciul începe la ora 11.00, iar oaspeţii vizează victoria, care le-ar aduce salvarea şi matematică de la retrogradare.

În clasament, SSC Farul ocupă locul 14, cu 43 de puncte, în vreme ce lanterna roşie a strâns numai 19 puncte până acum.

Nu-mi fac probleme în ce priveşte salvarea de la retrogradare, obiectivul e ca şi îndeplinit. Totuşi, trebuie să fim concentraţi şi să tratăm foarte serios meciul, întrucât, chiar dacă e retrogradată şi evoluează acum cu mulţi juniori, echipa gazdă nu se va da la o parte. Avem probleme destul de mari de lot, dar sunt convins că, în ciuda acestora, vom câştiga. Doumbia şi Ispas sunt suspendaţi, iar alţi şapte - opt jucători nu sunt în plenitudinea forţelor, cinci dintre ei fiind exclus să joace. Sperăm să avem 14-15 apţi pentru meci. Venim după un eşec drastic la Oradea, în care echipa a jucat total diferit faţă de alte partide. Lucrurile nu au mers deloc, dar se întâmplă şi la case mai mari. Nu trebuie să ne afecteze pentru meciurile rămase, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.

Suntem încrezători pentru meciul de la Brăila. Avem în gând doar victoria şi suntem pregătiţi bine. Toţi se aşteaptă să înscriem de la cinci în sus, totuşi, nu vom avea un meci uşor. Cunosc colectivul de acolo şi nu au nimic de pierdut. Nu ne va fi uşor, dar cred că vom obţine cele trei puncte şi ne vom salva şi matematic. La Oradea, n-am fost noi, n-am jucat ce trebuia, dar am şters cu buretele ce s-a întâmplat. Avem meciul de la Brăila,  ca să recuperăm ce am pierduit etapa trecută. Partida cu Dacia Unirea e oarecum specială pentru mine, ţinând cont că am jucat acolo. Mi-am făcut datoria, dar acum sunt la Farul şi jucăm să ne salvăm de la retrogradare. Terenul este prost, dar ambele echipe vor evolua pe el. Trebuie să fim pregătiţi de orice, a spus şi portarul Raul Avram, căpitanul SSC Farul.  

Petre Grigoraş şi-a reafirmat încrederea în lotul de jucători, în ciuda eşecului cu 0-5 de la Oradea.

Sunt mereu supărat când pierd, uneori şi când câştig. Dar, indiferent de scor, dacă echipa are atitudine bună, nu poţi fi nemulţumit. Am mai pierdut, dar luptând. Totuşi, am încredere în jucători, având în vedere ce am reuşit în mini-retur. Vrem să câştigăm în ultimele două etape. Şi eu aş vrea să învingem cu 10-0 în toate meciurile, dar nu se poate. Obiectivul meciului de la Brăila e să batem şi să nu ne alegem cu noi accidentaţi, astfel încât să facem un meci bun şi ne impunem şi la următoarea întâlnire, de la Constanţa, ultima din acest sezon. 100 la sută vom evita retrogradarea, a precizat Grigoraş.   


Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii