Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizie a luat în cazul atacantului Denis Drăguş Gică Hagi, nemulţumit - „Sunt puţini ochi spre noi“

ro

05 Aug, 2018 14:19 2697 Marime text
Tânărul atacant al FC Viitorul Denis Drăguş, a marcat trei goluri, în dubla cu echipa olandeză Vitesse Anrnhem, din turul doi preliminar al Europa League, iar Gică Hagi, managerul tehnic al fostei campioane a României, este nemulţumit că performanţa jucătorului nu a fost subliniată în presa din România.

Concluzia parcursului nostru european este: în ultima lună, am găsit un jucător, Drăguş. În România însă, nu există ochi. N-am auzit vorbindu-se de el. Iar se vor supăra unii pe mine, dar când dai trei goluri frumoase cu Vitesse în cupă europeană, iar înainte încă unul, deci patru în Europa League, şi să nu vorbeşti nimic de el asta arată că sunt puţini ochi spre noi. Asta e, mergem pe drumul nostru. Important e că am descoperit un atacant foarte bun, de mare perspectivă, de care vom avea grijă. Cred că ne va ajuta mult în acrst an să ne îndeplinim obiectivele. Felicitări, Drăguş! Un copil de 19 ani, care de-abia a terminat junioratul, i-a marcat trei goluri lui Vitesse. Bineînţeles că ne vom uita şi la contractul lui, imediat, pentru că merită. E cel mai în formă jucător al nostru în această perioadă. Dacă nu-I laudă alţii, ies eu, că, practic, eu trebuie să vorbesc, a spus Gică Hagi.


În etapa a treia a Ligii 1, FC Viitorul joacă, la Ovidiu, cu FC Voluntari, luni, 6 august, de la ora 18.00.

Jucăm la patru zile după meciul cu Vitesse Arnhem, din preliminariile Europa League. Trebui să ne gândim bine cu cine începem. Încercăm să ne impunem, să facem fotbalul nostru şi să câştigăm. Pentru noi, participarea europeană s-a încheiat, dar cred că am lăsat o impresie favorabilă, contra unei echipe bune din Olanda. Ne-am luptat de la egal la egal şi am fost aproape de a produce surpriza. Avem meci greu luni, şi FC Voluntari a schimbat mult, dar rămâne aceeaşi echipă imprevizibilă, cu un potential foarte bun, capabilă să-şi creeze probleme. E doar începutul campionatului, drumul e lung şi va fi foarte greu, a precizat Hagi.  

 

Cu FC Voluntari, va fi un meci dificil. Sperăm să ne revenim după meciul din Europa League. Trebuie să privim înainte, spre campionat. E momentul primei victorii în acest sezon al Ligii 1, care să ne urce în clasament. Vrem să câştigăm fiecare partridă de acum înainte. Nu a fost un start uşor de sezon. Am jucat din trei în trei zile, prin prisma participării europene. Toate meciurile trebuie tratate foarte serios. Sper să joc cât mai mult şi să-mi ajut echipa. Contra FC Voluntari e greu de jucat. Dacă vom reuşi să ne facem jocul, nu cred că vom avea probleme, a spus Denis Drăguş.

 

Ne va aştepta o partidă dificilă, în Liga 1 valorile s-au echilibrat. Multe echipe se apără şi e greu să le dai gol. Cum a fost cu Dunărea Călăraşi şi cu Chiajna. Mă simt foarte bine la FC Viittorul, sunt foarte fericit că am ajuns la un aşa club. M-am acomodat, grupul m-a primit foarte bine, sunt băieţi de caracter. Mi-a părut foarte rău că am luat roşu cu Vitesse, dar asta este, în fotbalul totul durează o zi. Trebuie să priveşti înainte, a precizat mijlocaşul Andrei Artean.     

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii