Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Căbuz, desemnat cel mai bun portar al FC Viitorul din ultimii patru ani

ro

23 Apr, 2020 00:00 3898 Marime text

Pe grupul de Facebook „Uniți pentru Viitorul“, dedicat susținătorilor echipei constănțene, a fost lansat un sondaj pentru desemarea celui mai bun portar al formației din ultimii patru ani.

În urma voturilor, câștigător a ieșit Cătălin Căbuz, care a fost urmat în preferințele fanilor de Victor Râmniceanu, Alexandru Buzbuchi, Valentin Cojocaru și Arpad Tordai. În vârstă de 23 de ani, Căbuz este în Academia Hagi din 2009 și este multiplu campion național de juniori. A fost internațional de juniori și a făcut parte din lotul României Under-21, care a disputat semifinalele la Campionatul European din tineret din Italia, anul trecut. După încheierea junioratului, Cătălin Căbuz a fost împrumutat de FC Viitorul la FC Cisnădie, CSM Rm. Vâlcea, Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt, cu ultima promovând în Liga 1 și adunând, mai apoi, un sezon pe prima scenă fotbalistică a țării. A debutat în Liga 1 pe 21 iulie 2018, la meciul Hermannstadt - Sepsi Sf. Gheorghe 1-0.

Pe același grup de Facebook fanii au fost invitați să desemneze și cel mai bun fundaș stânga de la FC Viitorul în ultimii patru ani, variantele fiind: Bradley de Nooijer, Cristian Ganea, Bas Kuipers, Bogdan Mitache și Ciprian Perju. Iar pe locul întâi s-a clasat De Nooijer, după cum au votat suporterii. 

Imaginea a fost preluată de pe grupul de Facebook „Uniți pentru Viitorul“.


Citește și:

Opt jucători crescuţi de Academia Hagi, în topul jucătorilor Under-21 în Liga 1 în 2019

Cătălin Căbuz, „Spiderman“ din poarta FC Viitorul În 2019, a avut parte de cel mai fericit moment din viaţă. „Un sentiment extraordinar!“



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii