Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigătoarea Cupei şi campioana, meci la Ploieşti FC Viitorul joacă sâmbătă cu CFR Cluj pentru Supercupa României

ro

06 Jul, 2019 00:00 2174 Marime text
După titlul de campioană a României, cucerit în sezonul 2016/2017, şi Cupa României, pe care a dobândit-o în ediţia 2018/2019, FC Viitorul speră să-şi adauge în palmares al treilea trofeu intern, la seniori, din scurta sa istorie, Supercupa României.
 
Pentru aceasta, jucătorii lui Gică Hagi trebuie să treacă de campioana en-titre a Ligii 1, CFR Cluj, în meciul care se joacă sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti, acelaşi pe care echipa de pe litoral a învins, cu puţin timp în urmă, Astra Giurgiu, în finala Cupei României. FC Viitorul a mai disputat un meci contând pentru Supercupa României, în 2017, când a pierdut cu 0-1, la Botoşani, în faţa formaţiei FC Voluntari.
 
În perioada de pregătire de vară, FC Viitorul a disputat şase partide amicale, înregistrând patru victorii, un egal şi o înfrângere: Olympiacos Pireu - FC Viitorul 3-2 (Ganea și Iancu), FC Viitorul - Colțea Brașov 8-0 (Keyta 3, Munteanu 2, Mățan, Iancu, Vînă), FC Viitorul - Chindia Târgoviște 3-1 (Artean, Ganea, Calcan), FC Viitorul - FK Csikszereda Miercurea Ciuc 2-0 (Keyta, Tucaliuc), FC Viitorul - FCSB 3-3 (Iancu 2, Munteanu) şi FC Viitorul - Cernomore Varna 2-1 (Iancu, Ganea).
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Cât costă biletele de intrare la Supercupa României, FC Viitorul - CFR Cluj, şi cum se achiziţionează

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii