Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa „100 de premii pentru Centenarul în alb-albastru”, concurs adresat fanilor „marinarilor”

ro

19 Dec, 2020 00:00 4394 Marime text
  • Suporterii FC Farul pot câștiga 100 de premii oferite de clubul constănţean, într-o campanie care se întinde pe durata a zece zile.
FC Farul Contanţa a dat startul concursului „100 de premii pentru Centenarul în alb-albastru”, care se va derula, până pe 27 decembrie, pe pagina oficială de Facebook a clubului de pe litoral.  
 
Timp de zece zile, fanii „marinarilor” pot câștiga 100 de premii oferite de FC Farul: cinci tricouri și 30 de mingi cu autografele jucătorilor, zece agende, zece măști, zece rucsacuri, zece șepci și 25 de seturi (pix, breloc, sticker) cu însemnele alb-albastre. „Sărbătoarea fotbalului constănțean ne aduce din nou împreună! Condiții de participare la concurs: 1. dați like la pagină și share la postarea din ziua concursului; 2. Răspundeți corect la întrebări, participați la provocări sau dezvăluiți povești legate de istoria echipei noastre. În fiecare zi se vor acorda câte 10 premii, iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați în dimineața zilei următoare. Acțiunea face parte din proiectul «Un secol de fotbal constănțean…Farul Constanţa», proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța”, este mesajul FC Farul.
 
Întrebarea primei zile a fost „Cum s-a numit prima echipă de fotbal înfiinţată la Constanţa în 1920?”, iar dintre cei care au răspuns corect (SPM Constanţa), câştigători au fost desemnaţi prin tragere la sorţi: Ştefan Caşu - un tricou oficial; trei mingi cu autografele jucătorilor: Gabi Cnt, Mihai Stanciu, Ştefan Daniel; o agendă - Levis Arif, o mască - Severin Săndel; un rucsac - Mihai Dan Iacob; o şapcă - Cristian Lungu; două seturi (pix, breloc, sticker) - Marian Spita, Axy Man.  
 
Pentru ziua a doua a concursului, cerinţa pentru fani a fost „Postează în comentarii o fotografie cu tine de pe stadionul nostru sau una în care porţi însemnele alb-albastre”, iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi în dimineaţa zilei de sâmbătă, 19 decembrie.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
 
Citeşte şi:

PremierăFC Farul își deschide magazinul oficial, cu produse pentru suporterii constănțeni (video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii