Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Canotorii de la CSM Constanța au câștigat patru medalii de aur din cele opt obținute de România la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Krefeld, Germania (GALERIE FOTO)

ro

28 Aug, 2023 11:01 914 Marime text
Foto: Facebook CSM Constanța

Canotorii de la CSM Constanța au câștigat patru medalii de aur la Europenele U23!
 
România a cucerit opt medalii de aur şi una de argint, duminică, la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Krefeld (Germania).
O contribuție importantă la clasarea pe primul loc în clasamentul pe națiuni a României și-au adus tinerii canotori de la CSM Constanța, care au câștigat patru medalii de aur.
 
Eduard Moldovan de la CSM Constanța a luat aurul cu echipajul masculin de patru rame cu cârmaci, alături de Gheorghe Morar, Cristian-Vasile Nicoară, Andrei Hemen şi Maria-Antonia Iancu.
 
O altă medalie de aur a fost cucerită de echipajul de patru rame masculin din care au făcut parte Andrei Axintoi și Leontin Nuțescu de la CSM Constanța alături de Sebastian Timiş și Alexandru Gherasim.
 
„Aceeași canotori de la clubul nostru, Andrei Axintoi și Leontin Nuțescu au obținut aurul cu echipajul masculin de opt plus unu, alături de Constantin Emanuele Sterea, Gheorghe Scripcaru, Cristian-Vasile Nicoară, Alexandru Gherasim, Claudiu Neamţu, Andrei Mândrilă, Maria-Antonia Iancu”, se arată în comunicatul celor de la CSM Constanța.
 
Elena Mocanu de la CSM Constanța și-a adjudecat medalia de aur cu echipajul feminin de opt plus unu, împreună cu Estera-Costina-Beatrice Vîlceanu, Andreea Petraş, Georgelia Stoica, Ana-Maria Mătran, Larisa-Andreea Bogdan, Manuela-Gabriela Lungu, Elena-Diana Luta, Rucsandra-Ioana Bucşa.
În finala probei de patru vâsle masculin, Andrei-Vlad-Robert Vatamaniuc, Ionuţ Pavel, Dragoș Peia și Cristian Badea (ultimii doi de la CSM Constanța) au ocupat locul şase.
 
Echipajul de dublu vâsle masculin, compus din Costi-Daniel Neagoe şi Marian Dunca (CSM Constanța), a încheiat cursa pe locul 4 în Finala B, ocupând poziţia a 10-a în clasamentul general.
 
„Hai România! Hai Constanța!”, a transmis CSM Constanța pe pagina de Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii