Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioană la scrimă din Constanţa Mădălina Loredana Ciucuraş, cerută de soţie în faţa Domului din Milano

ro

01 Jun, 2018 00:00 7433 Marime text
Surpriză deosebit de plăcută pentru constănţeanca Mădălina Loredana Ciucuraş (campioană la scrimă), din partea alesului inimii sale, Silviu Vlad. Cei doi sunt împreună din luna august a anului trecut, iar acum tânărul i-a cerut mâna.
 
Locul în care Silviu i-a adresat Mădălinei întrebarea „Vrei să fii soţia mea?“ şi i-a oferit inelul de logodnă a fost unul deosebit: în faţa Domului din Milano! Cei doi se aflau în Italia cu ocazia unei minivacanţe, iar Silviu a socotit că acesta este cel mai nimerit prilej pentru a o cere de soţie pe Mădălina. Bineînţeles, planul a fost ţinut secret, tânărul pregătind cu minuţiozitate momentul. Când au ieşit la plimbare şi au ajuns în faţa Domului, Silviu şi-a dat seama că a sosit clipa mult-aşteptată. „În zonă, erau nişte domni care făceau poze şi le printau. Am zis să facem şi noi una, ca amintire. Cum aveam nişte pliante în mână, l-am rugat pe Silviu să le bage în ghiozdanul meu, să nu se vadă în poze. El făcuse rucsăcelul de dimineaţă şi pusese inelul acolo, cu multe altele pe lângă. A pus tot ce a crezut, ca să nu mai umblu eu în el! I-a şoptit fotografului ce pregătise şi a scos inelul, pe care, în momentul pozei, mi l-a oferit”, povesteşte Mădălina.
 

„Pentru câteva secunde, am rămas fără cuvinte“

 
Surpriza pe care a avut-o aceasta a fost mare. „Pentru câteva secunde, am rămas fără cuvinte. Apoi am spus «Da!». Mi-am dat seama că trebuia să mai şi răspund“, povesteşte tânăra de 24 de ani. Şi astfel, Mădălina şi Silviu au devenit logodnici. Ei erau prieteni pe Facebook de cinci ani, iar pe 12 august 2017, s-au întâlnit pentru prima dată, la o zi după ce scrimera împlinise 24 de ani, iar tânărul îi urase „La Mulţi Ani!“ pe reţeaua de socializare. 
 

Se dedică domeniului medical şi sportului

 
Cu ani în urmă, Mădălina a cucerit titlul de campioană naţională de scrimă în întrecerea rezervată copiilor, iar la cadeţi a obţinut medalia de bronz. Plus prezenţe pe podium şi la celelalte categorii de vârstă. Anul trecut, tânăra a terminat Facultatea de Farmacie şi s-a angajat imediat în domeniu. Ea este însă studentă la o a doua facultate, Medicina (specializarea balneo fiziokinetoterapie și recuperare), urmând să-şi dea licenţa anul acesta, în septembrie. În paralel, este în continuare şi sportivă (dar nu s-a mai pregătit de câteva luni, urmând a reîncepe antrenamentele în august), însă şi lucrează cu mici sportivi. A terminat şcoala de antrenori şi activează voluntar atât la CS Farul (ajutând-o pe antrenoarea Mihaela Ion), cât şi la clubul Athos. Când era mic, logodnicul Mădălinei a făcut handbal şi dans (dar nu de performanţă), iar în prezent navigă, fiind ofiţer punte secund.
 

„Aşteptam poza cu inelul cât de curând“

 
Vestea logodnei i-a bucurat nespus şi pe cei apropiaţi. „Felicitări, să fie într-un ceas bun!”, „Să vă fie de bine dragilor! Să vă iubiţi mult!”, Ce frumooooos! Felicitări, porumbeilor!”, „Eram sigură! Nu ştiu de ce, dar aşteptam poza cu inelul cât de curând… Să vă iubiţi şi să vă completaţi unul pe celălalt o viaţă întreagă!”, „Puteam să jur, de când am văzut check-in-ul. Felicitări, dragii mei!”, „Heeeey! Să fiţi fericiţi împreună şi să aveţi grijă unul de celălalt”, „Uau, foarte frumos! Să fiţi fericiţi!”, „Foarte frumos! Să îl porţi cu drag toată viaţa (n.r. inelul)!” sau „Să fiţi fericiţi, să vă iubiţi şi să vă respectaţi toată viaţa. Să fiţi cei mai buni prieteni, dragii mei nepoţi!”, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
Concurs la Constanţa Greta Vereş, de la CSA Steaua, a câştigat Cupa României la spadă (galerie foto)​

Surpriza lui Bogdan Ciucuraş de ziua iubitei sale, Andreea Văcăraşu Două inimi cu aripi de înger în scrima din Constanţa (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii