Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana Farul Constanța. Alexandru Mățel, team manager „Am simțit cea mai mare bucurie din toată cariera mea“

ro

27 May, 2023 00:00 2469 Marime text

 
  • Produs al centrului de copii și juniori al Farului, Alexandru Mățel este acum team manager la clubul său de suflet. 
 
Fost jucător al Farului Constanța, pentru care a purtat și banderola de căpitan, un produs al centrului de copii și juniori al clubului și fost internațional al României, Alexandru Mățel (33 de ani) a revenit în luna septembrie a anului trecut la clubul său de suflet, într-o altă postură, cea de team manager.
 
Ca toți cei din club și din Constanța, Alex a trăit marea bucurie a cuceririi de către Farul a titlului de campioană a României. „E un început pentru mine în altă meserie. A fost un sezon dificil, am întâmpinat multe chestii, dar satisfacția pe care o am acum, la final, cu câștigarea titlului, nu o pot descrie în cuvinte, e ceva fantastic pentru mine. Am simțit cea mai mare bucurie din toată cariera mea. Sunt de la nouă ani la acest club, știu prin câte am trecut, cât de greu a fost, iar când văd câte am realizat, împreună cu staff-ul, cu echipa, cu toată lumea din club, am cea mai mare bucurie. Nu mai am nicio undă de regret că nu mai sunt fotbalist, mi-am pus în cap că nu mai pot, nu mă mai ajută sănătatea. Există viață și după fotbal, după ce nu mai ești jucător, pe care trebuie să o faci cu plăcere și cu mândrie. Atunci când e așa, îți va ieși. După ce am fost atâta timp pe primul loc, să domini campionatul de la un capăt la altul, era păcat să nu luăm titlul, o dezamăgire mare. Dar nu-mi făceam griji, i-am văzut pe băieți în fiecare zi la antrenament, cât sunt de motivați și cât de mult își doresc trofeul. Iar acum suntem fericiți. Sper să avem parte de asemenea momente frumoase, alături de suporteri, și pe viitor, să vină lumea alături de noi. Nici nu mă gândesc, odată cu stadionul nou, ce emulație va fi în oraș și ce fani vom avea“, a declarat Alex Mățel, la Farul TV.
 
Citește și:

Alexandru Măţel va fi team manager la Farul Constanţa

Tiberiu Curt - „Cred că este începutul unei ere“
 
Tiberiu Curt, vicepreședinte Farul Constanța, a menționat că titlul de campioană înseamnă enorm pentru clubul de pe litoral. „O sărbătoare mare la Constanța. Nu pot fi decât bucuros, sunt momente magice pentru Farul și pentru oraș. Sperăm ca la anul să fim în aceeași ipostază. Acest titlu reprezintă enorm pentru Farul. Eu mi-am dorit să câștig și ca jucător, dar n-am putut și mă bucur că am reușit acum. Cred că este începutul unei ere, Farul va deveni o forță mare în România, dar și la nivel internațional, așa cum ne dorim. Finala pentru titlu cu FCSB nu a început sub cele mai bune coordonate pentru noi, dar mă bucur că băieții au reușit o remontada extraordinară, de la 0-2. A fost ceva extraordinar, nici în filme nu am trăit asemenea emoții. Am obținut un rezultat extraordinar, la noi acasă, în fața suporterilor și a FCSB. Cred că mai mult de atât nu se putea. Nu pot decât să-i felicit pe cei din staff-ul tehnic, pe jucători, ei sunt actorii principali, dar și pe colegii mei din aparatul administrativ. După ce am sărbătorit titlul, suntem din nou la treabă, pentru a stabili noi obiective și pentru a le îndeplini. Titlul ne obligă, avem responsabilitate mare, față de club și oraș“, a punctat Tiberiu Curt, conform sursei citate.
 
Tudor Băluță - „Am arătat că suntem cei mai buni“
 
Mijlocașul Tudor Băluță a avut un sezon nemaipomenit, cu evoluții de clasă, goluri și pase decisive, înscriind inclusiv în finala cu FCSB. „O bucurie extraordinară, ne-am dorit tot sezonul. După primele 10 - 15 etape, când am văzut că reușim să câștigăm contra oricărei echipe, că eram sus în clasament și că aveam meciuri foarte bune, de atunci a început să intre acest gând în capul nostru. N-a fost ușor, a trebuit să muncim foarte mult, dar sunt extrem de mândru de toată lumea. Cred că am făcut o treabă extraordinară. Cu atât mai dulce a fost titlul, cu cât l-am câștigat într-un meci decisiv cu FCSB, în care am revenit de la 0-2. Am arătat, ca în tot sezonul, că suntem foarte buni, cei mai buni, și că meritam să luăm campionatul. Mă bucur enorm pentru ce sezon am avut, unul în care am dat și goluri, și pase decisive, ceea ce nu făceam mult înainte. Sunt extrem de mândru și de fericit, atât pe plan personal, cât și la nivel de echipă. Mă bucur că am reușit să-mi aduc aportul și în finala cu FCSB. Am luptat și pentru cei absenți, Denis Alibec, Mihai Popescu, Gustavo, care n-au putut fi alături de noi pe teren, am luptat pentru familiile noastre, pentru prietenii noștri, pentru Constanța și pentru toți cei din club. În acest sezon, Farul Constanța a demonstrat că e o echipă mare și un club puternic, care trebuie să se bată an de an acolo sus“, a precizat Tudor Băluță. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sura foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Superliga 2022/2023
Care va fi ultima echipă calificată în Conference League, în urma celor două baraje?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii