Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calendar competițional CSM Constanța După victoria cu Chrobry Glogow, handbaliștii joacă din nou acasă. Meci pe teren propriu și pentru voleibaliste

ro

17 Nov, 2023 10:10 934 Marime text



Sportivii și echipele de la CSM Constanța intră din nou în teren, în competiții interne și internaționale.
  

Avem o nouă săptămână plină! De la cei mai mici, la juniori și seniori, sportivii noștri se bat pentru rezultate și medalii în competițiile interne la volei, handbal, baschet și lupte. Echipele CSM Constanța sunt agrenate în competițiile europene inter-cluburi de seniori, la handbal și tenis de masă, urcăm în ring la Campionatul European de Box U22, performăm pe podiumul Campionatului European de Gimnastică Aerobică și gândim atent fiecare mutare la Campionatul Mondial de Șah pentru Tineret! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

 
Volei senioare
 
Voleibalistele CSM Constanța joacă un nou meci în Sala Sporturilor, în Divizia A1. După evoluția bună de la Lugoj, unde au cedat greu pe terenul deținătoarei cupei, jucătoarele antrenate de Florin Voinea și Radu Began întâlnesc puternica echipă a Rapidului, care a obținut cinci victorii în primele șase etape. Fetele noastre mizează pe un public numeros în disputa cu bucureștencele. Sâmbătă, 18 Noiembrie, de la ora 18.00!
 
Volei seniori
 
Cu un parcurs perfect până acum, patru victorii în patru etape, voleibaliștii CSM Constanța au parte de un test dificil în capitală, cu Dinamo București, în etapa a 6-a din Divizia A1. Jucătorii antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală au avut o săptămână de pauză, meciul cu Arcada Galați fiind amânat pentru a permite campioanei să joace în Europa. CSM Constanța abordează cu un moral bun duelul din Sala Polivalentă Dinamo. Sâmbătă, 18 Noiembrie, de la ora 19.00.
 
Volei cadeți
 
Cadeții CSM Constanța evoluează pe teren propriu în etapa a 7-a a Campionatului Național U17 – Seria B. După succesul din Capitală cu ACS Ex-4 Volei București, băieții antrenați de Viorel Prejbeanu joacă în compania celor de la CTF Mihai 1 București, în sala Complexului Sportiv Tomis, și vor cea de-a treia victorie din acest sezon. Sâmbătă, 18 Noiembrie, de la 12.30.
 
MiniVolei
 
Micii voleibaliști ai CSM Constanța participă, în perioada 18-19 noiembrie, la Turneul 2 al Campionatului Național U13, la Galați. Echipa antrenată de Paul Cămui, Răzvan Parpală și Viorel Prejbeanu evoluează în Seria C, alături de CSȘ Ploiești, CSȘ Arcada Galați și CSȘ Dream Team Tulcea.
 
MiniVolei
 
Voleibalistele CSM Constanța evoluează, în 18-19 noiembrie, la Turneul 2 al Campionatului Național U13, la Cernavodă. Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu fac parte din Seria D, alături de CS Axiopolis Cernavodă, CS Medgidia și ACS Flamingo Volleyball Club.
 
Handbal seniori
 
După senzaționala victorie la 11 goluri diferență cu polonezii de la Chrobry Glogow, din EHF European League, handbaliștii CSM Constanța îi „convoacă“ pe suporteri la un nou meci-spectacol în Sala Sporturilor! Vineri, 17 Noiembrie, de la ora 17.30, băieții antrenați de George Buricea primesc vizita celor de la SCM Politehnica Timișoara, în etapa a 11-a din Liga Zimbrilor.
 
Și iau în calcul doar victoria! Meciul va fi în direct la ProArena, dar Vasile & comp mizează pe tribune pline!, este mesajul CSM Constanța.
 
Handbal tineret
 
Handbaliștii CSM Constanța au reluat seria meciurilor din Campionatul Național de Tineret. Liderii Seriei B au jucat pe teren propriu cu CSM Focșani 2007 și au obținut cea de-a patra victorie din acest sezon, printr-un gol în ultima secundă. Joi, 16 noiembrie, la Sala Sporturilor, Rareș Ștefan a adus victoria Constanței printr-un contraatac în ultimele secunde ale partidei, scor 42-41.
 
Handbal juniori
 
După remiza înregistrată miercuri, 26-26 cu CSM București, juniorii 1 CSM Constanța susțin un nou meci pe teren propriu în Campionatul Național. Băieții noștri primesc vizita celor de la CS Dinamo București, în etapa a 6-a din Seria B. Duminică, 19 noiembrie, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor.
Juniorii 2 CSM Constanța joacă, pe teren propriu, cu CSȘ Galați, în etapa a 7-a din Seria E a Campionatului Național. Obiectivul: a cincea victorie din acest sezon! Sâmbătă, 18 noiembrie, ora 15.00, în Sala Sporturilor din Constanța.
 
După dubla câștigătoare cu CSȘ Medgidia, juniorii 3 CSM Constanța luptă pentru un nou succes în Seria C a Campionatului Național. Handbaliștii noștri primesc vizita celor de la HC Omer B Constanța. Duminică, 19 Noiembrie, ora 10.00, la Sala Sporturilor.
 
Baschet senioare
 
Baschetbalistele CSM Constanța au jucat în etapa a 4-a din Liga Națională Getica 95, în deplasare, cu CSM Târgu Mureș. Vicecampioanele României, fetele antrenate de Alexandru Olteanu au obținut pe terenul ultimei clasate, cel de-al treilea succes în LNBF iar mai departe se pregătesc de o deplasare în EuroCup Women, pe terenul celor de la Kibirsktis, meci programat pe 22 noiembrie.
 
Baschet tineret
 
Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici susțin un nou meci în Liga 1. După victoria obținută în Sala Agronomia din București, CSM 2 Constanța, liderul Grupei B, joacă în etapa a 6-a tot în deplasare, cu echipa clujeană CSȘ VSK Gheorghieni. Duminică, 19 Noiembrie, de la ora 15.00.
 
Baschet juniori
 
Baschetbaliștii juniori participă la primul turneu al Campionatului Național U14, în perioada 17-19 noiembrie, la Tulcea. CSM Constanța face parte din Grupa E și susține primele patru meciuri: Vineri, 17 Noiembrie, ora 18.00, cu ACS Cormoran Constanța, Sâmbătă, 18 Noiembrie, ora 9.00, cu ACS Deceneu Tulcea și Duminică, 19 Noiembrie, ora 9.00, cu Axiopolis Cernavodă, și ora 18.00, cu CSȘ Tulcea.
 
Juniorii U16 evoluează la cel de-al treilea turneu zonal al Campionatului Național U16 – Grupa A, în acest weekend, la sala Complexului Sportiv Tomis. CSM Constanța joacă Vineri, 17 Noiembrie, ora 18.30, cu ACS MC Ball Mangalia și Duminică, 19 Noiembrie, ora 15.00, cu CS Fly OC Constanța.
După ce au trecut de faza I a Campionatului Național U16, baschetbalistele CSM Constanța încep seria meciurilor din faza secundă, Grupa I – GVA și joacă primele meciuri în turneul găzduit de Sepsi ARENA din Sfântu Gheorghe. Vineri, 17 Noiembrie, ora 17.00, cu Sepsi SIC Sf.Gheorghe, Sâmbătă, 18 Noiembrie, ora 10.00, cu ACS Dan Dacian București, și Duminică, 19 Noiembrie, ora 12.00, cu CSM Sportul Studențesc București.
 
Șah
 
Mircea Andrei Cazan este reprezentantul CSM Constanța la Campionatul Mondial de Șah Tineret de la Montesilvano (Italia), unde România participă cu 15 sportivi la categoriile de vârstă sub 14, 16 și 18 ani. La Open 16, Mircea a pierdut în prima rundă cu Daviti Nemsadze și a câștigat în runda a doua împotriva lui Obora Kanango Jamie! Competiția se desfășoară în perioada 12-25 Noiembrie.
 
Tenis de masă
 
Echipa de tenis de masă CSM Constanța este prezentă în elita continentală, la prima participare într-o competiție europeană de senioare. Fetele de pe litoral au evoluat pe terenul echipei spaniole Girbau Vic TT în runda a 3-a play-off a ETTU EuroCup Women, fază eliminatorie care stabilește calificatele în sferturile de finală! Au evoluat Elena Zaharia, Alina Mușat, Bianca Mei-Roșu și Camelia Mitrofan și staff-ul condus de Viorel Filimon alături de Mioara Șincan. CSM Constanța a obținut o calificare senzațională în sferturile de finală ETTU EuroCup Women.
 
Lupte
 
Întrecerile Campionatului Național de lupte pentru seniori și U23 sunt programate la Târgu Mureș pe 17 și 18 Noiembrie. De la CSM Constanța vor participa 16 sportivi, care speră să obțină cât mai multe medalii, antrenorii lor fiind: Gheorghe Grigore, Cornelius Trucmel, Alina Ivan, Marian Oancea și Georgios Papazou.
 
Box
 
În orașul Budva din Muntenegru se desfășoară între 10 și 20 Noiembrie, întrecerile Campionatului European de box U22. CSM Constanța a fost reprezentat de pugilistul Alexandru Marian Buleu la categoria 75 kg, care în optimi a pierdut greu cu 2-3, meciul cu albanezul Flavio Meta. Boxerul este însoțit de maestrul Mihai Constantin, care este și antrenor secund la lotul național.
 
Gimnastică aerobică
 
Campionatul European de gimnastică aerobică (senioare și junioare) are loc în perioada 14-20 Noiembrie, în Antalya. De la CSM Constanța vor evolua trei tineri sportivi: Daria Mihaiu, Antonio Surdu și Mădălin Boldea, pregătiți de antrenoarele Maria Fumea și Cristiana Spânu.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)

Citește și:


Baschet
CSM Constanța, victorie în deplasare cu CSM Târgu Mureș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii