Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadoul de Crăciun „Panterele“ de la CS Medgidia au încheiat returul pe locul întâi, după ce au învins liderul Diviziei A (GALERIE FOTO)

ro

20 Dec, 2021 00:00 2561 Marime text
 
 

 
  • CS Medgidia a înregistrat 12 victorii şi două înfrângeri în 14 meciuri, conducând în clasament cu două puncte avans.
  • Confruntarea de la Medgidia a fost extrem de echilibrată, cele două echipe mergând cap la cap până la final.
  • În aceeaşi etapă, HC Dobrogea Sud DivA Constanţa a jucat în deplasare cu CSM Bucureşti DivA, iar gazdele au câştigat.
 
Etapa a 14-a a Diviziei A la handbal masculin, seria B, ultima rundă a turului de campionat, a adus un duel de zile mari în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, în care s-au înfruntat primele două clasate, CSU Piteşti şi CS Medgidia!
 
Formaţiile erau despărţite înaintea meciului de un punct (31 - CSU Piteşti, 30 - CS Medgidia), miza partidei fiind primul loc. La capătul unei confruntări extrem de echilibrate, cele două echipe mergând cap la cap până la final, după ce CSU Piteşti a condus la pauză, scor 15-14, gazdele (antrenori, Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu), care au mulţi jucători tineri în componenţă, au reuşit o victorie mare, 30-29, şi au urcat pe prima poziţie în ierarhie.  
 
„Handbaliștii au încheiat returul cu o victorie de zile mari, în fața lui CSU Pitești, scor 30-29, după un meci interzis cardiacilor. Reușita i-a adus Medgidiei și primul loc în campionat și o doză mare de fericire atât pentru jucători, cât și pentru publicul aflat în Sala Sporturilor «Iftimie Ilisei». Partida a mers cap la cap de la inceput și până la final, iar CSU Pitești a reușit să intre la vestiare cu un avantaj de un gol, scor 15-14. Repriza a doua a mers în aceeași direcție, fază după fază, dar în ultimele secunde, când Medgidia era deja în avantaj cu un gol, adversara sa a ratat ultimul atac pe poartă și diferența pe tabelă a rămas neschimbată. Așadar, 30-29 pentru băieții antrenați de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu, care înving liderul și se instalează pe prima poziție din clasamentul Diviziei A, Seria B. Felicitări, «panterelor»!“, este mesajul clubului din Medgidia.
 
În aceeaşi etapă, tânăra echipă a HC Dobrogea Sud DivA Constanţa a jucat în deplasare cu CSM Bucureşti DivA, iar gazdele au câştigat cu 43-32 (18-17). CS Medgidia conduce în clasament cu 36 de puncte, după 12 victorii şi două înfrângeri în 14 meciuri, fiind urmată pe podium de CSU Piteşti (cu 34 de puncte) şi ACS HC Buzău 2021 DivA (cu 33 de puncte). Echipa secundă a HC Dobrogea Sud se află pe poziţia a şaptea, cu zece puncte, înregistrând trei victorii, un egal şi zece eşecuri. 
 
După încheierea returului, primele două clasate din fiecare dintre cele patru serii ale Diviziei A merg mai departe (din grupa B - CS Medgidia şi CSU Piteşti), alcătuindu-se o grupă de opt, din care, la final, primele două clasate vor promova direct, iar următoarele două vor juca baraj de promovare / menţinere în Liga Naţională.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citeşte şi:
 
Handbal
CS Medgidia, victorie clară în deplasare cu CSM Alexandria DivA (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii