Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Box CS Năvodari, cinci medalii, dintre care patru de aur, la Cupa României. Pe podium a urcat și CS Farul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

19 Apr, 2022 00:00 3790 Marime text

 
  • Sportivii antrenați de Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu au cucerit patru medalii de aur și una de bronz, iar, cu patru câștigători ai Cupei României, CS Năvodari a fost declarat cel mai valoros club al competiției.
 
Cupa României la box pentru cadeți, întrecere care s-a desfășurat la Drobeta Turnu Severin, le-a adus cinci medalii pugiliștilor de la CS Năvodari, care au avut evoluții foarte bune.
 
Sportivii antrenați de Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu au cucerit patru medalii de aur și una de bronz, iar, cu patru câștigători ai Cupei României, CS Năvodari a fost declarat cel mai valoros club al competiției. S-au clasat pe locul întâi Cristian Tăbîrcă (la categoria 42 kg), Samuel Cioabă (la categoria 44 kg), Edwin Petrea (la categoria 46 kg și David Neagu (la categoria 70 kg), iar medalia de bronz i-a revenit lui Luca Balaș (la categoria 50 kg).
 
„Sunt foarte mândru de acești sportivi. Dacă, în urmă cu o lună, fetele noastre făceau senzație la Cupa României, cu un total de nouă medalii (șase de aur, una de argint și două de bronz), acum nici băieții nu s-au lăsat mai prejos! A fost o competiție grea, fiecare sportiv a câștigat câte patru meciuri pentru locul 1. Vreau să mulțumesc conducerii clubului și Primăriei Orașului Navodari pentru sprijinul acordat la realizarea acestor rezultate. Boxul este un sport pe care, învățându-l, ne putem apăra și ataca cu propriile noastre mijloace fizice și are la bază educația fizică și tehnica lui. Tot boxul cere și sacrificii și mult curaj!“, a fost mesajul lui Marcel Jipeanu.
 
În aceste zile, sportiva Maria Cimpoeru de la CS Năvodari, participă la Campionatul European de box pentru tineret, care se desfășoară în Bulgaria.
 
Amir Tair IsmailLa competiția de la Drobeta Turnu Severin au participat și patru boxeri de la CS Farul Constanța, pregătiți de medaliatul olimpic Ionuț Gheorghe, iar unul dintre ei, Amir Tair Ismail, a urcat pe podium, cucerind bronzul la categoria 60 kg. Ceilalți trei, care nu au fost medaliați, dar au evoluat onorabil, sunt Darius Sîrbu (categ. 40 kg), Sait Amir Hagimemet (categ. 52 kg) și Geaner Mustea (categ. 54 kg). „Toți patru s-au aflat cu această ocazie la prima competiție oficială, astfel că evoluțiile au fost foarte bune. Medaliatul, Amir, susținuse până acum doar trei sparring-partner-uri. Una este lucrul la sală și alta competiția oficială, însă au făcut față“, a spus Ionuț Gheorghe.       
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Marcel Jipeanu, Ionuț Gheorghe)
 
Citește și:
 
Box
Florentin Niculescu și Erson Huseim, pe podium la Cupa României (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
Box
Sportive de la CS Năvodari, CS Medgidia, Alutus Litoral Mangalia și CSM Danubiu Tulcea, pe podium la Cupa României (GALERIE FOTO)


Box
Erson Huseim, de la Farul Constanța, vicecampion al României. Ștefan Panaitescu, de la CS Năvodari, medalie de bronz (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii