Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Box Sportive de la CS Năvodari, CS Medgidia, Alutus Litoral Mangalia și CSM Danubiu Tulcea, pe podium la Cupa României (GALERIE FOTO)

ro

07 Mar, 2022 00:00 4266 Marime text
CS Năvodari a cucerit nouă medalii la Cupa României.

 
  • Sportivele de la CS Năvodari au avut evoluții foarte bune, obținând nouă medalii, iar victoriile au venit înainte de limită.
  • CSM Danubiu Tulcea a avut unul dintre cele mai puternice loturi prezente la Cupa României. Clubul din județul vecin a participat cu 13 sportive, toate obținând medalii.
  • Reprezentantele clubului din Năvodari care au evoluat la Cupa României la box s-au mobilizat în mod deosebit și, tot în capitală, au avut evoluții apreciate și la Campionatul Național de Semi Kempo.
 
Cupa României la box, secțiunea feminină, întrecere rezervată categoriilor de vârstă cadete, junioare, tineret și senioare, s-a desfășurat la București, iar pe podium au urcat și reprezentante ale litoralului, de la cluburi din județele Constanța și Tulcea.
 
Sportivele de la CS Năvodari, antrenate de Ablalim Ferodin și Marcel Jipeanu, au avut evoluții foarte bune, obținând nouă medalii (șase de aur, una de argint și două de bronz), iar victoriile obținute au fost fost înainte de limită. Câștigătoarele Cupei României sunt Cristina Telteu (categ. 40 kg cadete), Cosmina Marin (categ. 46 kg cadete), Nadia Cojocariu (categ. 48 kg cadete), Maria Trigos (categ. 54 kg cadete), Georgia Roșu (categ. 70 kg senioare), Maria Cimpoeru (categ. 75 kg tineret), medalia de argint i-a revenit Andreei Ghiță (categ. 48 kg tineret), iar medalii de bronz au fost obținute de Valentina Alexandru (categ. 75 kg tineret) și Mădălina Cocoșilă (categ. 48 kg tineret).
 
CS Medgidia a urcat pe podium în concursul cadetelor, prin Marina Militaru Mengazi (argint la categ. 42 kg), Selin Omer (bronz la categ. 40 kg) și Mateea Nica (bronz la categ. 50 kg). De la Litoral Mangalia au cucerit medalii Dorina Ionela Șoacă (argint la categ. 44 kg cadete), Maria Andreea Deneș (argint la categ. 70 kg cadete) și Livia Moise (bronz la categ. 81 kg tineret).     
 
CSM Danubiu Tulcea (antrenor, Ștefan Simion) a fost unul dintre cele mai puternice loturi prezente la Cupa României. Clubul din județul vecin a participat cu 13 sportive, toate obținând medalii (șase de aur, trei de argint și patru de bronz). Au cucerit aurul Amalia Niță (categ. 63 kg junioare), Alina Crețu (categ. 70 kg tineret), Denisa Lazăr (categ. 75 kg junioare), Mădălina Vasilache (categ. 63 kg tineret), Loredana Parpa (categ. +81 kg tineret) și Amalia Țugui (categ. 63 kg junioare). Argintul le-a revenit Robertei Andrei (categ. +81 kg senioare), Lorettei Lovin (categ. 66 kg junioare) și Florinei Colceru (categ. 70 kg junioare). Pe treapta a treia a podiumului au urcat Cristina Tudor (categ. 54 kg junioare), Raluca Agafon (categ. 81 kg tineret), Paula Stoian (categ. 60 kg tineret) și Larisa Cudalbu (categ. 70 kg tineret). Amalia Niță este originară din comuna constănțeană Lumina.      
 
Sportivele de la CS Năvodari care au evoluat la Cupa României la box s-au mobilizat deosebit și, tot în capitală, au avut evoluții apreciate și la Campionatul Național de Semi Kempo, obținând 16 medalii (zece de aur, cinci de argint și una de bronz). Au participat și tinere aflate la primul concurs oficial, dar care au luptat foarte bine și s-au clasat pe podium.  Ambele secții, box și Kempo, ale CS Năvodari și-au adjudecat la cele două competiții din București 25 de medalii, dintre care 16 de aur, șase de argint și 3 de bronz.
     
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Marcel Jipeanu, CS Năvodari, Ștefan Simion)
 
Citește și:
 
„Una dintre marile speranțe“
Amalia Niță, din Lumina, și Alexandru Buleu, aur la turneul internațional „Brașov Open“ (GALERIE FOTO)

 
Box
Erson Huseim, de la Farul Constanța, vicecampion al României. Ștefan Panaitescu, de la CS Năvodari, medalie de bronz (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii