Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţ dezamăgitor pentru echipele din judeţ Un singur succes constănţean în Liga a II-a, după două etape

ro

30 Aug, 2011 02:18 1876 Marime text
bilant.jpgO victorie, patru egaluri şi două înfrângeri au înregistrat echipele constănţene în debutul noului sezon al eşalonului secund

Cele patru formaţii care reprezintă judeţul Constanţa în eşalonul secund au avut un debut dezamăgitor de campionat, singura formaţie care îşi confirmă statutul de candidată la promovare pare să fie doar FC Viitorul Constanţa.

Deşi trei dintre echipele constănţene erau văzute drept candidate la promovare, atât prin valoarea lotului, cât şi prin obiectivele fixate la începutul campionatului, doar FC Viitorul pare să spere la îndeplinirea acestui obiectiv, după două etape scurse din actualul sezon. Astfel, după succesul convingător din prima etapă, cu Dunărea Galaţi, formaţia pregătită de Cătălin Anghel a prestat un joc modest în meciul din runda a doua de pe terenul Farului, derby-ul local încheindu-se cu o remiză albă. În urma celor două rezultate, formaţia patronată de Hagi ocupă locul secund în Seria I, cu patru puncte, după Dinamo II, care are maximum de puncte. În schimb, FC Farul a înregistrat vineri, cel de-al doilea rezultat de egalitate din tot atâtea meciuri şi, deşi este neînvinsă, a coborât pe locul 13 în clasament. Cealaltă echipă constănţeană care se află printre favoritele la promovare în acest an, Săgeata Năvodari, este în căutarea primei victorii a sezonului. După ce, sezonul trecut, a pierdut barajul cu Voinţa Sibiu, ratând accesul în prima ligă, înlocuitorul lui Aurel Şunda pe banca Săgeţii, Constantin Gache este, în continuare, în căutarea unei formule de echipă care să se bată din nou la vârful clasamentului. Năvodărenii au înregistrat în primele două etape ale campionatului, două remize, una pe terenul Otopeniului şi cealaltă, acasă, în compania formaţiei Astra II Giurgiu, rezultate cu care se află doar pe locul 12 în ierarhia Seriei I.

Callatis, „lanterna roşie" a campionatului

Nou-promovată în eşalonul secund, după o absenţă de cinci ani, Callatis Mangalia este echipa constănţeană cu cel mai slab start de sezon. Formaţia antrenată de Marin Barbu a pierdut, la limită, ambele partide disputate până acum în campionat. Mai întâi a fost învinsă pe teren propriu de Delta Tulcea, scor 1-2, apoi, a cedat pe terenul celor de la Gloria Buzău, scor 2-3. Callatis rămâne astfel singura echipă din Seria I a Ligii a II-a, care nu a acumulat nici măcar un punct, şi se află pe ultimul loc al clasamentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii