Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța a câștigat ultimul meci al anului, în fața lui CSU Sibiu (GALERIE FOTO)

ro

31 Dec, 2023 11:01 761 Marime text
Foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Ieri, 30 decembrie 2023, în Sala Sporturilor, CSM Constanța a disputat ultimul meci al anului în Liga Națională de Baschet masculin.
 
Adversară i-a fost CSU Sibiu, pe care a reușit să o învingă cu 89 – 87.
 
CSM Constanța a avut un avantaj de 2 puncte la pauză, anunțându-se un meci extrem de disputat. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Valentin Boian au avut un debut curajos de meci și au dominat ritmul jocului. CSU Sibiu nu s-a lăsat mai prejos, ba mai mult, pe final, a redus din diferența consistentă pe care Constanța o construise în primele trei sferturi, egalând și preluând conducerea pe tabelă.
 
După o serie de time-out-uri, CSM Constanța a avut o serie de atacuri eficiente ca mai apoi să ajungă la linia de libere, unde, sub presiunea mizei, nu a fructificat desele ocazii de a înscrie și de a mări diferența pe tabela în favoarea sa, astfel că sibienii au avut ultimul atac și șansa de a trimite meciul în prelungiri sau de a-l câștiga, pe care au ratat-o, presați și de puținele secunde rămase pentru a finaliza. CSM Constanța obține o victorie importantă în duelul cu CSU Sibiu, echipă pe care o va întâlni și în Final 8 Cupa României.
 
Jorden Duffy a fost de neoprit, fiind cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al Constanței, cu 30 de puncte marcate (3x3p) , 6 recuperări, 6 pase decisive, 2 intercepții și un blocaj. Bryan Griffin încheie cu 21 de puncte marcate (2x3p), 5 recuperări, 2 pase decisive fiind showman sub panou cu o serie de slam dunk-uri ce au ridicat asistența în picioare.
 
Au mai evoluat: Rolland Török 9p (1x3p), 8 recuperări, Kyndall Hill 9p, 3 recuperări, 1 pasă decisivă, Vytenis Čižauskas 6p, 4 recuperări, 4 pase decisive, Andrei Oprean 6p (1x3p), 1 recuperare, 4 pase decisive, Mario Lazar 5p, 3 recuperări, 1 pasă decisivă, Cedric Henderson Jr 3p, 1 recuperare și o pasă decisivă, Ștefan Gribinic.
 
CSM Constanța continuă cursa pentru o clasare cât mai bună în Grupa B, poziționându-se pe locul 4, cu 21 de puncte.
 
În următoarea etapă, CSM Constanța se va deplasa pe terenul celor de la SCM U Craiova, meci programat pe 6 ianuarie 2024.
 
„Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi astăzi la sală, încheiem anul cu o victorie și sperăm să-l deschidem pe cel nou cu încă una! An nou fericit, Constanța!”, a transmis CSM pe pagina de Facebook CSM Constanța Baschet.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii