Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix Constanța au învins în deplasare Rapid București

ro

25 Nov, 2017 00:00 2173 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Constanța a realizat, ieri, o victorie importantă în Liga 1, învingând în deplasare Rapid București, în etapa a șasea a campionatului, prima din retur. 

Pregătită de Predrag Stanojcic și Dan Constantinescu, echipa din Constanța s-a impus cu 71-66 (41-30), scor pe sferturi 27-17, 14-13, 17-26 și 13-10. 

Cu nouă puncte din cinci jocuri (patru victorii și un eșec), CS Phoenix se află pe locul doi în clasamentul grupei 1, iar în etapa viitoare va întâlni pe teren propriu, pe 3 decembrie, CSM Târgoviște, liderul ierarhiei, care a acumulat zece puncte în cinci jocuri (cinci victorii din cinci).
 
În acest weekend, intră pe teren și formația masculină de baschet Athletic Constanța, care va susține două partide din Liga 1, ambele în deplasare: sâmbătă, de la ora 15.30, cu Phoenix Galați II (restanță din etapa a cincea), și duminică, de la ora 18.30, cu BCM U FC Argeș II (din etapa a șasea).
 
BC Athletic Constanța a câștigat toate cele patru patide susținute până acum și, cu opt puncte, se află pe locul doi în clasament, urmând formația CN Aurel Vlaicu București, care are nouă puncte din cinci jocuri.   
.
Sursa foto: Facebook (CS Phoenix)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii