Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la CSM Constanța, primul meci pe teren propriu din finala Ligii Naționale. Intrarea la partidă este liberă

ro

19 Apr, 2023 12:47 1198 Marime text
 
 
Finala întrecerii feminine din Liga Națională de baschet, dintre campioana en-titre, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, și CSM Constanța, revelația actualei ediții de campionat, își derulează al treilea meci, scorul, după două partide, fiind 2-0 pentru echipa covăsneană.
 
Campioana a câștigat ambele meciuri jucate la Sfântu Gheorghe, scor 94-63 și 101-51, iar duelul se mută în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, pentru cel puțin un meci.
 
Joi, 20 aprilie, de la ora 18.00, se dispută meciul trei.
 

CSM Constanța caută să prelungească deznodământul Finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin. După ce favoritele de la Sepsi-SIC Sf. Gheorghe s-au impus în primele două meciuri ale seriei, pe teren propriu, la Sepsi Arena, meciul 3 se va desfășura la Constanța, în Sala Sporturilor. Joi, 20 Aprilie, de la ora 18.00, CSM Constanța primește vizita campioanei în exercițiu, Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe. Intrarea la meci este liberă. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Finala se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri. După cele două partide de la Sfântu Gheorghe, urmează încleștarea de la Constanța, pe 20 aprilie și pe 21 aprilie, al doilea meci dacă va fi necesar. O eventuală partidă decisivă se va juca la Sfântu Gheorghe, pe 24 aprilie.
 
Astăzi, echipa masculină de handbal CSM Constanța joacă în etapa a 25-a (penultima) a Ligii Naționale, de la ora 18.00, în deplasare cu SCM Politehnica Timișoara.

CSM Constanța e pe locul trei, cu 54 de puncte, pe când formația gazdă ocupă poziția a 12-a, cu 23 de puncte.

În aceeași rundă, a doua clasată, Minaur Baia Mare (care are un punct peste CSM Constanța), joacă, tot astăzi, de la ora 15.45, în fieful CSA Steaua București (locul 4, cu 49 de puncte).  
 
Citește și:

Baschet
Campioana Sepsi SIC Sfântu Gheorghe conduce cu 2-0 CSM Constanța în finala Ligii Naționale (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii