Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Campioana Sepsi SIC Sfântu Gheorghe conduce cu 2-0 CSM Constanța în finala Ligii Naționale (GALERIE FOTO)

ro

14 Apr, 2023 22:42 1217 Marime text
 
 
 
Finala întrecerii feminine a Ligii Naționale de baschet a continuat, astăzi, la Sfântu Gheorghe, cu meciul 2 dintre campioana en-titre, Sepsi SIC, și revelația acestui sezon, CSM Constanța.
 
Ca și în prima partidă, echipa gazdă s-a impus, acum cu 101-51 (46-27), ducând scorul de la 2-0 la general în favoarea sa.
 

Fetele antrenate de Tatiana Gallova au avut o misiune imposibilă și au cedat pe terenul deținătoarei titlului, echipa care a dominat în ultimii cinci ani baschetul feminin românesc.
 
Keyona Hayes a încheiat partida cu 12 puncte și 8 recuperări, principala realizatoare a echipei noastre.
 
Au mai evoluat: Dzombeta 10p, Podar 7p, Tobin 7p, Croitoru 5p, Vitulova 4p, Petrof 2p, Manea 2p, Cucu 2p, Ardelean, Bianca Fota. Sepsi conduce cu 2-0 la general.
 
CSM Constanța va căuta să prelungească seria Finalei cu Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe în primul meci de pe teren propriu din această serie, pe 20 Aprilie!
 
Meciurile 3 și 4 sunt programate pe 20 și 21 Aprilie, în Sala Sporturilor din Constanța, este mesajul CSM Constanța.

 
În schimb, formația masculină Under-18 a CSM Constanța continuă seria victoriilor din Campionatul Național de la această categorie de vârstă.
 
Băieții antrenați de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Mario Takacs-Sixt s-au impus categoric în meciul disputat astăzi, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, cu CSM Miercurea Ciuc, scor final 52-28.
 
CSM Constanța și-a consolidat astfel locul 2 în Grupă, după victoria împotriva ciucanilor, care erau clasați pe locul 3.
 
Pentru CSM Constanța U18 vor urma meciurile restanță cu Academia de Baschet Phoenix Galați.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii